Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Hälsning från Linnéa, min assistent

Av Kicki 11:33 5/8 2009 | 2 kommentarer

Linneá är inte bara snygg, hon är klok också. Här kommer en blogghälsning från henne:

“Om ni väldigt gärna vill ha praktik hos Kicki men känner att bristen på inkomst är problemet så finns det en lösning: läs kursen Mediepraktik vid Karlstad universitet.

Jag läser den nu under min praktik här och det fina med den är att man faktiskt inte gör så mycket annat än att ha praktik. Du lär dig otroligt mycket om mediebranschen, skrivande och framförallt om skönhetsjournalistik så är det här vad du vill jobba med tycker jag att du ska ta chansen!

Det är inte för sent att söka kursen heller, har du en praktikplats och har läst min 60 högskolepoäng inom media så har du en garanterad plats. För mer info kolla in: http://www.kau.se/utbildning/kurser/MKGA47″

Linnéa är en praktexempel på att du kan lära dig massor och utvecklas massor, om du har huvudet på skaft, är motiverad och tycker om att jobba mycket. Som du dessutom ser på hennes tips ovan så är hon listig också. Känner du att du har dessa kvaliteter? Satsa då på att bli praktikant hos mig, läs mer här.

Linnéa har för övrigt gjort ett jobb i nya numret av Frida, och ett i nästa nummer. Och så har hon intervjuat Laila Bagge för nya numret av Svensk Damtidning som kommer ut imorgon. Sånt får man göra om man är praktikant hos mig.

Sparad under: Jobb,Media2 kommentarer »

2 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Katarina (bjooti)

  5/8 2009 @ 19:50

  Om jag hade haft 60 hp i Media så hade jag sökt pronto.

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av lovisa

  5/8 2009 @ 22:05

  hon är helt enkelt bäst! /den sjölund-flickan som är lite blondare och lite yngre

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 3416 to the field below: