Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Häng med! Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Häng med!

Av Kicki 11:09 26/8 2009 | 3 kommentarer

Från och med nu kommer jag att blogga på Dasiy Beauty!

Där bloggar också beautybloggproffset Katarina “Bjooti” Olivemark, makeupartisten Åsa Östergren (som du kanske minns från modette) och trebarnsmamman och journalisten Sofia Eriksson från Göteborg (som du tidigare har kunnat läsa här). Sofia är helt galet rolig. Så lägg in Daisy i dina bokmärken! Än så länge finns endast bloggarna där för dig, men inom en månad kommer du att kunna läsa artiklar och recensioner där – massor av recensioner.

Vi ses på Daisy Beauty!

Sparad under: Nyheter,Skönhet3 kommentarer »

3 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Anna

  26/8 2009 @ 20:17

  Tjusigt!

  Men väldigt väldigt smått. Eller så har jag blitt gammal och halvblind. Kan vara så.

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Kicki

  27/8 2009 @ 11:34

  Hej Anna! Tack för din feedback! Vi ska se om vi kan göra texten lite större och lättare att läsa. Är det någon annan som har några åsikter om textens storlek på Daisy Beauty, hör av er!!! Tack på förhand.

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Pernilla

  7/10 2009 @ 7:13

  Hej, hoppas allt väl. Vad heter din kompis på Frida som du tipsade om när vi pratade om ett ev tv-inslag?
  Kram Pernilla

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 6984 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110