Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Nya jeans

Av Kicki 7:39 18/8 2009 | 2 kommentarer

090818.jpg
Jeans, 390 kr, Lindex. Madonna-konsertt-shirt, 300 kr.

När jag var i Göteborg hade jag möjlighet att gå i affärer för andra gånger den här sommaren, så jag skyndade mig att inte bara köpa vita Converse utan också ett par nya jeans. När jag köper trendiga jeans köper jag dem gärna billigt, för jag vet inte hur länge jag fortfarande känner att plagget ifråga är sä värst inne. (Ett klokt beslut när det gäller de revade “Balmain-inspirerade” ljusa jeansen från Gina Tricot som jag har haft… tre gånger.) Så jag tycker att Lindex är ett utmärkt ställe för jeans som sticker ut en aning.

Att de dessutom är generösa i midjan gör inte saken sämre nu när sommarens alko-fett har lagt sig som en värmande vaddering mitt på kroppen.

090818b.JPG
Revorna på låren är lagade med rader av paljetter.

Rättelse: Som Maria mycket riktigt påpekar är jeansen från KappAhl, inte Lindex. Sak samma.

Sparad under: Mode,Shopping2 kommentarer »

2 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Veronica

  18/8 2009 @ 16:11

  Dom var verkligen jättesnygga! Lindex kan överraska ibland.

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Maria

  21/8 2009 @ 13:52

  Konstigt…mina ser exakt likadana ut men är från KappAhl…

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 5851 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125