Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Heja, tjejer!

Av Kicki 10:01 25/6 2009 | Kommentera!

090625.jpg
Godmorgon, alla!

Uppe med tuppen… vid 09.20. När jag och nattsuddarna Amalia och Caroline åkte hem från Frida Förlag imorse, efter att ha lagt sista handen vid den nya formen, steg solen upp över Stockholm. Som ett glödande klot hängde den över Djurgården när vi rullade nedför Katarinavägen och dess strålande vy över stan. Trots att jag var trött som en björn, fick jag lyckopirr i kroppen och ooooah:de ikapp med taxichauffören om vilken underbaaaar stad vi ändå bor i!

Nu ska jag skriva en liten rapport över arbetet med Frida, sedan har jag lunchmöte med YSL. I love YSL.

Sparad under: Jobb,Media,Skönhet Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 8180 to the field below: