Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Nu bloggas det dåligt

Av Kicki 6:50 23/6 2009 | Kommentera!

camillapafrida.JPG
Min kvällsutsikt: Camilla, t.f. chefredaktör på Frida
.

Jag har inte tid att blogga så mycket i veckan för på torsdag ska första numret av “omgjorda” Frida lämnas till tryck. Jag har tillsammans med den duktiga redaktionen jobbat fram ett uppfräschat innehåll och en modernare form, och nu lägger vi sista handen vid vårt mästerverk. Därför sitter jag på Frida Förlag och häckar hela dagarna (och nätterna) istället för att blogga. Jag ber om ursäkt för min frånvaro och hoppas att du ska tycka att det är värt det, när du ser Frida nummer 14.

Sparad under: Jobb,Media Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 5837 to the field below: