Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Saker jag faktiskt köpte

Av Kicki 13:41 8/6 2009 | 1 kommentar

090607c.JPG
Perforerade shoeboots med öppen tå, 1199 kr, Oasis.

Det bidde ingen klänning och ingen jacka, men det bidde ett par skor. Ett par svarta shoeboots fick följa med hem från Oasis i Sickla Köpcentrum igår. Men jag har dem endast hemma på prov. Både klacken och platån är grå, så jag är inte övertygad om hur lättburna de egentligen är. Plus att jag tycker att de är lite för vida i skaftet – siluetten blir tacky om skon inte ser ut att passa perfekt, lite lågprisvaruhus liksom, som om jag köpt dem bland fejk-crocsen på Galne Gunnar om Galne Gunnar hade funnits idag. Hur mycket än expediten försäkrade mig om att “alla såna här skor är vida i skaftet så att man ska kunna gå bekvämt i dem” så går jag inte på den. Jag har liknande skor som är betydligt mindre runt ankeln, och då automatiskt ser lite dyrare ut. Men det är möjligt att helhetsintrycket ändå kan vara bra. Jag ska fundera.

En intressant detalj är att jag aldrig tidigare har kunnat ha Oasis skor. Medan Zaras läst i storlek 40 passar mig perfekt, har jag varit mellan storlekar när det gäller Oasis. Jag har säkert provat femtio par skor på Oasis genom åren, innan jag gav upp. Men efter fiaskot med sommarklänningen och volangskinnjackan i samma butik, gav jag dessa skor en chans. Och blev positivt överraskad när den engelska kedjan tydligen har stöpt om sina skomallar och jag faktiskt kunde ha en storlek 40.

Jag antar att alla skomakare faktiskt inte blir vid sina läster.

090607f.JPG
Rätta skaftet, eller inte?

Sparad under: Mode,Shopping1 kommentar »

1 kommentar »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Elin

    8/6 2009 @ 16:10

    snygga :) kanske är en vanesak att de ska vara vida i lästen?

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 6454 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125