Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Pigg morgon

Av Kicki 9:05 30/5 2009 | Kommentera!

springa30maj.jpg
Jag så mycket snabb.

Som jag tidigare har berättat är sömn och motion två viktiga förutsättningar för att jag ska kunna jobba så mycket som jag gör. Så eftersom den senaste veckan mest har inneburit jobb och vin, och absolut inte sömn eller motion, och då jag för övrigt inte tränat tillräckligt den senaste månaden, åkte de förhatliga joggingskorna på idag.

Det gick inte fort och jag sprang inte långt, men jag gjorde’t. Eftersom jag är en mycket kreativ person brukar jag ofta komma på bra anledningar att inte springa så hemskt långt. Till exempel “En basketspelare behöver egentligen aldrig springa mer än fem kilometer”, “jag kan inte vara ute längre i solen, jag glömde solskydd” och “inte bra att springa längre än så här när jag inte ätit frukost, rätt vad det är får jag blodsockerfall och svimmar”. Svagt.

Men huvusaken är ATT jag tränar. För bieffekterna blir att jag lever allmänt bättre med mindre alkohol, mer regelbundna måltider, mer sömn och att jag stretchar, vilket är sjukt viktigt när man sitter framför datorn så mycket som jag. Och lite bättre kondis är bättre än lite sämre kondis.

: Jag gjorde’t.

Sparad under: Träning&Hälsa Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 1484 to the field below: