Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

FFAB

Av Kicki 7:48 9/4 2009 | Kommentera!

fridaffab.jpg
Jag ska bli tonåring igen.

Just nu arbetar jag två dagar i veckan som tidningskonsult till Fridas redaktion, precis som Dagens Media berättade. Det ska bli jättekul! Främst av två anledningar:

1. Det är roligt att göra tidning. De senaste två åren har jag jobbat endast med text, nu blir det dessutom omslag, sälj, bilder, layout, fasta avdelningar, rubriker och annat. Som skrivande frilans har jag saknat det.
2. Jag är ganska mycket själv som en Frida-läsare. Till exempel är jag den enda personen i min ålder som har High School Musical 1 och 2 på DVD. Och jag älskar Kenzas blogg. Jag vill vara Kenza.

Jag träffade redaktionen i tisdags. Verkar vara skarpa tjejer, trevliga och på hugget, på ett bra sätt.

Det här betyder inte att jag ska jobba mindre som frilans. Jag är fortfarande skönhetsredaktör på Svensk Damtidning, ett uppdrag som jag älskar. Jag tänker också skriva klart min roman. Dessutom har jag lite andra business att ägna mig åt. Så om du tycker att jag har jobbloggat mycket på sistone – you ain’t seen nothing yet. Hej då, socialt liv, restaurangbesök och vänner. Hej, 80-timmars arbetsveckor och skrivbordsnacke.

Men först: ett påsklov.

Sparad under: Jobb,Media Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 5987 to the field below: