Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Kickis favoritfoundations

Av Kicki 13:03 31/10 2008 | 4 kommentarer

foundationstest4.JPG
Kicki gillar färgade dagcrèmer och hatar sina finnar.

Jag är en 34-årig kvinna som har superkänslig hy med fet t-zon, ärr på kinder och vid tinningar, acneutbrott två gånger i månaden och fina linjer kring ögonen. Dessutom har jag telefonfinnar (se bild, jag får utslag där jag håller telefonluren).

Min foundationfavorit i livet är Dior Deep Hydration Skin Tint och Nimue Sun-C, båda färgade dagcrèmer som jag trivs bättre i än foundations. Men idag hittade jag två foundations jag kan tänka mig:

Estée Lauder Double Wear Light. “Pudrig flytande foundation med lätt, härlig konsistens. Jämnar ut hudtonen utan att lägga sig i linjer. Enda nackdelen att den tydligt fastnar på hårstrån i ansiktet.” Betyg: 4 av 5.
Helena Rubinstein
Color Clone Perfect Complexion Creator, “fast foundation som jämnar ut hudtonen och täcker ganska bra. Gör inte porerna mindre, men grundare. Blir torr på hyn så passar inte dig som är supertorr.” Betyg: 4 av 5.

På måndag kommer en sammanfattning av resten av testet. Glöm inte att tävla om ditt drömhår, se tidigare inlägg! Tävlingen pågår hela helgen.

Sparad under: Jobb,Skönhet4 kommentarer »

4 kommentarer »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Petra

    31/10 2008 @ 14:21

    Jag har nästan uppnått din aktningsvärda ålder och har samma problem. Min favoritfoundation kommer från L’Oréal och heter Infallible (eller liknande). Har aldrig haft en bättre och mer prisvärd foundation. Har testat dyrare, fast utan framgång.

  • 2
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av carro

    2/11 2008 @ 11:32

    låter som när jag beskriver MIN hy, jag använder mig av I.d`s foundation vilket funkar bra. Ja just det ja, jag är även supertorr på ställen där inte finnarna sitter, jihooo

  • 3
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Amanda

    2/11 2008 @ 17:49

    Låter nästan exakt som min hy också.
    Jag har landat på Max Factor Lasting Performance, men bara pytte-pyttelite. Nån med mycket koll på smink sa att man kommer undan med billigare foundation så länge man har lite finare fuktkräm under, det stämmer i a f på mina akne-ärr. Håller du med Kicki?

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 3259 to the field below: