Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Tävling 15

Av Kicki 13:06 28/10 2008 | 26 kommentarer

hostfrisyrliten.jpg

Drömhår?

När du fick kryssa i och önska tävlingsvinster på min blogg, fanns det en efterfrågan på “personliga” saker. Dessutom uppfattade jag det som att du hellre vill att det finns få vinster med högre värde än många vinster (=många vinstchanser) till lägre värde.

Idag (och veckan ut) kan du vinna ett styling-kit från GHD (se nedan). Du får deras styler, som både kan göra lockar och platta håret, samt en fön, båda i en fin lila förpackning. Dessutom får du hårprodukter som är speciellt anpassade för just dig, samt en privatlektion av en hårstylist som lär dig att styla ditt hår med rätt redskap och rätt produkter på just det sätt som du vill. Det totala värdet kommer att bli minst 2500 kr, lite beroende på vilka och hur många hårprodukter du behöver.

Denna styling-session är nästa fredag, 7 november, klockan 14.00 i Stockholm, så du behöver tyvärr bo i Stockholm och kunna vara ledig då för att utnyttja vinsten. Det finns bara en vinst.

lilaghd.jpg

Vill du vinna? Svara på tävlingsfrågan i kommentarsfältet. Senast måndag 3 november 08.00 ska ditt svar vara postat för att vara med och tävla. Tänk på att du måste kunna vara ledig fredag 7 november från 14.00 och någon timme framåt för att få din vinst. Tänk också på att fylla i din mailadress korrekt, den är min enda chans att kontakta dig. Har du fyllt i fel mailadress är du diskvalificerad. Jag är enväldig jury. Ev. vinstskatt i samtliga tävlingar på min blogg betalas av vinnaren. Du som vinner får sällskap av mig till stylisten för jag behöver också lära mig hantera den där stylern och mitt hår… Lycka till, hoppas vi ses!

Tävlingsfråga: Hur ser ditt drömhår ut och i vilka situationer kommer du att vara mest stolt över ditt drömhår, när du väl har fått till det?

Sparad under: Skönhet,Tävling26 kommentarer »

26 kommentarer »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Petra

    28/10 2008 @ 14:15

    Åhh – den här vinsten verkar helt gudomlig, för jag har haft komplex för mitt hår sedan…ja, sedan jag kan minnas.

    Mitt drömhår ser ut som mitt hår gjorde när jag var liten – innan hormonerna skapade virvlar i det och innan jag utvecklade min duschmani. Då låg håret perfekt utan att man brydde sig och man kunde springa direkt ur duschen och ut i lekparken. Skulle nästan göra vad som helst för att få tillbaka mitt barndomshår…

    Svårt att säga en situation när jag skulle vara mest stolt över drömhåret – det skulle nog vara i princip jämt, förutom när lampan är släckt om natten.

  • 2
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Therese

    28/10 2008 @ 15:37

    Wow! Vilken tävling! Sammanträffande med tanke på min mailfråga till dig igår.. Ok. Hit it!

    Jag skulle kunna säga att jag önskar mig ett hår som den eller den personen. Men det är ju faktiskt så att det håret jag har är det jag har. Och jag är nöjd med mitt hår. I synnerhet nu när det är “återuppståndet”. Fick alltid höra att jag hade så fint hår. Och det var fint. Fint men mycket. Nu är jag nästan mer nöjd. Nu ser jag vilken färg jag faktiskt har och jag har en frisyr nu. Inte bara en massa lockar. Bara en sådan sak. :) Så mitt drömhår är faktiskt mitt eget. MEN – jag behöver hjälp med att finna en bra form för håret. Bra produkter och trix för att föhöja och hjälpa mina mörka lockar på traven. Jag vill att mitt hår ska se friskt och vålvårdat ut.

    Mest stolt kommer jag vara när/om jag får höra “Vad fin du är i håret! Du passar verkligen i den här frisyren. Den passar dig faktiskt mycket bättre än ditt långa hår”. För då skulle den komplimangen gå hand i hand med min egen uppfattinig om mitt hår och frisyr.

  • 3
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Carola L

    28/10 2008 @ 16:56

    Vilken toppenvinst – men jag är en av dem som inte röstade på sådan här vinter för jag har ingen möjlighet att tävla om dem.

    Ha så trevligt du som vinner!

  • 4
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Lina

    28/10 2008 @ 17:17

    Vilken grymm tävling!

    Mitt perfekta hår får jag till ibland men inte så ofta som jag önskar. Håret har då lagom volym och självfall och studsar fint på axlarna när jag går.

    Min dröm är att ha perfekt svallande hår,
    hår som ökar mitt själförtroende när jag står
    framför ledningsgruppens gråa gubbar,
    som alla bedömmer mig – dessa jäkla snubbar!
    Men med perfekt hår kan jag känna mig trygg
    för vad som än händer känner är jag ju snygg!

    Mest stolt över mitt hår är jag när min pojkvän drar sina fingrar igenom det och säger att det är mjukt och skönt :)

  • 5
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Elin

    28/10 2008 @ 17:42

    varje flickas dröm att få till det perfekta håret och faktiskt få en stylist som visar HUR man ska göra och inte visa att det går att göra!

    drömhåret för mig är den mörkblonda nyans jag har nu med inslag av guldiga slingor (dessa slingor är inget som jag lyckats med då det här sabla uppsalavattnet får färgen att bli daskig och grön efter nån dag), sådär vackert med stora romantiska lockar och ett uns tjockare!
    lite längre, lite tjockare, lite mer glansigt och wow!

    då jag är mest stolt över mitt hår är då jag kommer ut från frisören som lockat, fixat och får mig att bli mitt bästa jag och min pojkvän säger att man ser snygg ut. avundsjuka blickar och komplimanger från tjejer som fixar till sig samtidigt på tjejtoan på festen är ju aldrig fel att få heller :)

  • 6
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Isabelle

    28/10 2008 @ 19:10

    Åh, drömhår. Mitt drömhår ligger inte alls i linje med vad mitt enkla, svenska hår vill. Jag har någon form av odefinierbar diskvattenblond färg idag, som jag försöker fräscha upp med ljusa slingor men det blir aldrig riktigt bra. Mitt drömhår är fullt med volym och stora lockar, tänk Serena eller Blair i Gossip Girl. Som om jag nyss hade vaknat och bara dragit fingrarna genom håret. Det klassiska svallet med andra ord.

    Jag skulle vara mest stolt över mitt drömhår varje gång jag gick förbi ett fönster eller en spegel på stan. De där gångerna då man inte kan låta bli att spegla sig, fast än det sitter folk innan för glasrutan. Då skulle jag slänga lite extra med mitt svall och le. Jag vet att det skulle se larvigt ut, men jag skulle göra det ändå. För ett drömhår och det leende just håret skulle framkalla på mina läppar skulle göra det värt!

  • 7
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Carola L (igen)

    28/10 2008 @ 19:46

    Fast sista tävlingsdag ska väl vara *3 november* inte 3 oktober?

  • 8
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Kicki

    28/10 2008 @ 23:25

    Tack, Carola! Jag har ändrat datumet nu. Jag var visst lite förvirrad =)

  • 9
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av punaniii

    29/10 2008 @ 1:29

    OH MAJ GAD!!! Måtte jag vinna!

    Mitt hår är just nu allt utom vad det borde. Det är rött i den röda färg jag gillar om hösten -fast med utväxt och ser ut som hela jag känner mig nu när mörkret börjar äta oss -lite hängigt, torrt, sprött och inte alls oh hello hot mama!

    Jag önskar mig mer som för något år sedan, då självfallet var på topp, lite lockligt, gyllene rött och fluffigt. Sånt hår som bara sa “hello, come and touch me”…

    Finns det en chans att återfå det med rätt produkter och lite elprylar? Hey, det är upp till dej och ge mitt hår den chansen!

  • 10
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av SMI

    29/10 2008 @ 9:38

    Hej Kicki,
    Kan du mejla mig (till den angivna adressen), jag har ett par frågor jag vill ha svar på, men lyckades inte hitta någon E-postadress här i bloggen.
    MVH
    SMI

  • 11
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av 30-nånting

    29/10 2008 @ 11:06

    Mitt drömhår är det där (välstylade) Hollywoodfilm-håret som man uppenbarligen ska ha när man vaknar upp på morgonen. Tänk lite Kate i Lost. Mitt hår blir antingen trollhår eller platt fall, oavsett hur mycket uppklippningar och produkter jag försöker mig på. Och vill jag ha platt hår är det trollhår och tvärtom – såklart.

    När jag har mitt drömhår kommer jag såklart att känna mig mest stolt över det när jag vaknar och ser min sambos rufs. Själv kan jag sno ihop mitt hår i en konstfärdig knut och spankulera ut genom dörren och bara se fabulous ut. I detta ingår självklart att jag inte behöver sminka mig för att se fräsch ut, men det ingick väl inte i vinsten, eller?

  • 12
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Sarah Ängvreten

    29/10 2008 @ 13:43

    Jag hade postat ett sådant bra tävlingsinlägg igår..trodde jag…men det försvann ut i cyberrymden.
    Nåja gör ett nytt försök.
    Vilken underbar vinst…

    Mitt drömhår är som Jessica Parker har i SATC, snyggt, enkelt..men ändå helt faboulous.

    Jag skulle vara så stolt över mitt nya underbara hår på företagets julfest, som består av nästan 400 designerklädda personer med Louboutinskor vart man än vänder sig…men det har ju inte en vanlig person som jag råd med…MEN…tänk att få komma dit med ett helt underbart hår….då gör det inget att jag har en klänning från kappahl på mig..

  • 13
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Pingback av Kickis skrivklåda » Lunchsällskap

    29/10 2008 @ 17:12

    […] vinna en hälsorenovering, för nästa vecka ska jag lotta ut Lars. Till dess får du satsa på att tävla om hårrenovering istället. Filed under: Skönhet, Träning&Hälsa, Mat […]

  • 14
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av signe

    29/10 2008 @ 17:24

    Alltså, jag stylar aldrig mitt hår och äger inte ens en fön.således tänker jag ej tävla om denna vinst. Men, jag vann en tävling här för en tid sedan En helt FABOULUS Produkt för håret , dust-it ett slags hårpuder. Mycket bra för mina tunna testar. Så Kicki hon har koll hon, på vad som verkligen är bra. Här lottas det inte ut nån överbliven skit minsann, utan saker som funkar.
    Hej hej.

  • 15
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Jessica

    31/10 2008 @ 3:29

    Jag har så sjukt mesigt hår som bara kan se ok ut ifall jag fönar det. Men jag är inte särskilt duktig på det hela så jag skulle helt klart behöva en lektion :)
    Mitt drömhår vore att ha en lång svallande man men det blir aldrig längre än till axlarna.

  • 16
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Pingback av Kickis skrivklåda » Kickis favoritfoundations

    31/10 2008 @ 13:04

    […] måndag kommer en sammanfattning av resten av testet. Glöm inte att tävla om ditt drömhår, se tidigare inlägg! Tävlingen pågår hela helgen. Filed under: Skönhet, Jobb […]

  • 17
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Pingback av Kickis skrivklåda » Glöm inte tävla!

    2/11 2008 @ 15:53

    […] vinna fön, styler, en personlig stylingkonsultation och hårprodukter, så missa inte att tävla här! Sista dagen idag. Filed under: Tävling, Skönhet […]

  • 18
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av SMI

    2/11 2008 @ 17:06

    Jag skall snart göra ett vågat klipp hos min frisör har jag tänkt, och för att få ut något av det krävs en platt/locktång, så detta är ett perfekt tillfälle för mig att försöka få till allt:)

    Mitt drömhår är ett mellanting av glansigt och matt. Lite “beach”-look vad gäller texturen. Sedan ska det inte vara en till synes överarbetad look, utan den skall se spontan men gorgeous ut;P

    Mest stolt kommer jag nog vara över det då jag handlar, haha. Det låter kanske löjligt, men att ha snyggast hår i butikerna måste vara härligt. Jag blir så avis när andra är jätteläckra i kön till kassan!
    Att glänsa mest där man gör det minst måste ju vara häftigt.

    Mitt klipp kommer att vara lite annorlunda än på kommande bild, men texturen och de nonchalanta lockarna är så nära perfekt jag vill ha det, som det bara går: http://www.beautyden.com/hairpics/jessicaalba2.jpg

  • 19
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Mikaela R

    2/11 2008 @ 18:57

    Mitt drömhår är att få ha kvar mitt blonda hår och ha lite nochalanta lockar hänga här och där och volym!! Jag älskar lockar som jag inte dock inte har i mitt raka platta hår. Jag VET att jag kommer bli nöjd med mitt hår på mitt bröllop i juni 2009. Den dagen kommer håret att vara perfekt, lite tuperat, volym och härliga sexiga lockar. Och när jag kommer titta tillbaks på bilderna från den dagen så kommer jag vara stoltast i hela världen :)

  • 20
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Catrin

    2/11 2008 @ 20:12

    Mitt drömhår är mitt eget som färgas i en passande färg och sedan stajlas i en passande stajl och som stannar i den stjlen … för JO, mitt hår passar både att färgas och formas, det är bara det att det inte stannar så som JAG VILL. Snarare är det så att … här kommer det ett stort hår, följt av ett stort hår, följt av ett f.d stort hår som blir plattare för varje sekund … följt av Catrin herself. . oj då nu hänger visst den här hårmanen rakt rakt rakt ner. Tvätta? nej – då blird et flygigt. Föna? Nej då blir det för fluffigt. Plattång? Nej för platt och elektriskt. Mitt hår är helt enkelt alla frisörers ultimata utmaning. Nå¨gon som vågar pröva?

  • 21
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Lina

    2/11 2008 @ 20:37

    För tre månader sedan kom en efterlängtad bebis och frillan försvann tillfälligt(?) från agendan. Håret har sedan dess vuxit en halv decimeter och jag ser ut som Djungel-Jims faster. Ovårdad. Håret är frizzy och lockigt – på ett långt ifrån charmigt sätt. Hinner inte tämja håret på det “gamla” omständliga sättet.
    Pliis, Kicki, ta mig i manen och dra med mig till ett proffs! Lär mig quickfixar för att i a f någon dag i veckan ta fram en sofistikerad look! Drömfrissan är att ta vara på och utnyttja mina naturliga lockar (istället för att jobba mot dem som jag gör nu). Jag skulle vara stolt 24-7, på latterundan, i mammagruppen, när jag pussar på min man och såklart när jag går ut med bästa tjejerna.

  • 22
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Anna

    2/11 2008 @ 21:27

    Jag drömmer om en riktig frisyr som inte kräver frisering. En frisyr som fungerar på mitt tunga platta hår. Jag vill kunna styla håret på kort tid med lite produkter och ändå se stylad ut, jag vill ha ett hår som ser modernt, klassiskt och ändå naturligt ut. Jag vill lära mig att få till håret utan att överarbeta det så att det bara ser ut som en fottig massa av tunga strån. Volym och struktur utan champinjoneffekt. Jag tycker ofta att frisörer liksom lyfter håret på fel ställen så man ser ut som en svamp.

  • 23
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Katarina

    2/11 2008 @ 21:41

    Mitt drömhår är det som på morgonen inte väljer att djävlas med mig. Man får alltid det snyggaste håret när man inte behöver det, och när man för en gångs skulle behöva sitt drömhår så är det bara en stor tova och så får man ha håret i en knut igen, suck.

    Mitt drömhår är det som man kan ha utsläppt, och se sådär ofixat naturligt ut. Gärna nu på fredag då jag ska på stor fest med en massa nya människor och senaste flirten, gud vad kul det skulle vara att ha snyggt hår då.

  • 24
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Solli

    2/11 2008 @ 23:55

    Detta fantastiska hårkit måste jag bara vinna!

    Mitt drömhår är när jag har en massa volym i håret,
    när all krusighet har blivit tämjt av plåttången
    och när jag fixar till några naturliga lockar mha plattången i topparna.

    Mest stolt kommer jag att vara när jag
    efter en hel dags slitande på jobbet,
    är på väg hem och av en slump träffar på Mr Big,
    som hos oss kvinnor är en storslagen HIT
    DÅ kan inga dåliga hårdagar knäcka mitt drömhår
    som jag förhoppningsvis får med detta drömkit!

    Nu håller jag tummarna!

  • 25
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Kicki

    3/11 2008 @ 19:18

    Så jävla svårt! Jättebra svar, jag vill verkligen att flera av er ska vinna… Men det finns ju bara ett pris. Till alla dessa bra svar. Och den som hänger med mig på stylinglektion på fredag blir (trumvirvel, fast lite skamsen trumvirvel på grund av alla bra svar som inte fick ett pris):
    Lina som rimmade. Jag hoppas att de grå gubbarna släpper greppet om dig på fredag så du kan utnyttja styling-klassen också!

  • 26
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Linda

    3/11 2008 @ 19:54

    mitt drömhår är som mitt hår var för en ca 2 år sedan, en duktig frisör fick ngt spel o klippte etapper i hela mitt hår. Mitt hår passar inte i det. Den kortaste längden var nog 10-15cm :( fått klippt av håret i en page i väntan på utväxt… Så innan var det en bit nedanför axlarna, bara uppklippt runt ansiktet, lite självfall. Tyngden gjorde fina lockar, nu ser de bara ut som en dålig permanent…

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 8464 to the field below: