Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Läs modebloggar!

Av Kicki 11:21 30/11 2007 | Kommentera!

Som god bloggare ska man tipsa om andra bloggar. Det gör jag för sällan men nu är det dags igen! I senaste numret av min favorittidning Grazia tipsas läsaren om bra modebloggar. Here goes:

Stylebubbles bloggare Susanna Lau, 23, kallar sig själv en “fashion outsider”, men hennes personliga stil har sedan hennes blogg slog igenom blivit mainstream, helt enkelt för att läsarna kopierar henne.

F.d. ELLE-medarbetarna Katherine och Hillary WhowhatwearDaily har haft väninnan Nicole Richie som gästredaktör. Nicole läser fortfarande sajten och kan komma med feedback. Mycket bilder!

Emilio de la Morena var så impad av Kingdom of Styles recension av hans höst/vinter-kollektion att han bad en av de två tjejerna bakom bloggen att skriva hans pressrelease för vår/sommar.

Tommye FitzgeraldFashionologie är ofta först med det senaste, med hjälp av andra bloggar, morgontidningar, bildbyråer och nyhetsbyråer.

Väskrecensionssajten Bagsnob bebos av Tina och Kelly. Tina byter väska tre gånger om dagen och har ett sovrum fullt av samlingen, som inkluderar 12 Birkin.

celestinamirror.jpg
Celestina Cracked Mirror Clutch, 1130 USD, Vivre/Bagsnob.

Sparad under: Mode,Shopping Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 9518 to the field below: