Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Vad är det för fel på vädret?

Av Kicki 7:21 31/5 2006 | 2 kommentarer

Idag åker stövlarna fram igen, och skinnjackan. Tusan, det är ju snart JUNI!

Sparad under: Ingen kategori2 kommentarer »

Puro Beach del 2

Av Kicki 17:47 30/5 2006 | 1 kommentar

Här är nyheter 2006 vad det gäller valkar, hårstrån, plufsmagar och tankar därikring!Dags för årets bikinikrönika! Säg inte att jag inte kan uppfinna hjulet om och om igen!

Sparad under: Jobb1 kommentar »

När man talar om trollen

Av Kicki 15:19 | Kommentera!

Det sägs att när man blir gravid ser man andra stormagar och barnvagnar överallt. En del kan till och med inse att de är gravida utan att ha gjort graviditetstest bara genom att det plötsligt är magar och vagnar överallt.

När jag hittar nya vänner ser jag dem överallt. Nu på lunchen sprang jag ihop med min nya Puro Beach-bästis Skåne-Magnus(Carl/Tore/Patrik) på Mocco. Han var fortfarande lika trevlig! Till och med Åsa gillade honom, och hon har ju annars svårt för backslicks.

Sparad under: Ingen kategori Lämna en kommentar »

Sisters… 2

Av Kicki 20:43 29/5 2006 | Kommentera!

Maria Lindström har hjälpt mig att komma igång med Sistersaredoinit, “förmodligen landets bästa nätverk för kvinnliga journalister. Här har du som är på väg in i branschen möjlighet att få hjälp, råd och stöd från etablerade skribenter, och förstås odla kontaktnätet som faktiskt kan ge dig jobb en vacker dag. Hit önskar vi också dig som redan jobbar och kan tänka dig att bidra med lite tid, goda råd och förstås din ovärderliga erfarenhet.”

Nu har vi massor av rutinerade redaktörer som vill hjälpa till med det de kan – “om någon vill veta, förstås” som någon blygsamt sa. Så:
Är du en skrivkunnig kvinna som vill utvecklas och lära dig mer? Har du någon typ av relevant eftergymnasial utbildning (skrivkurs, folkhögskola, Poppius, JMK), eller är under utbildning, men inte får jobb/vill ha en bra praktikplats? Känner du en sådan? Hör i så fall av dig till: sistersaredoinit@yahoo.se

Sparad under: Ingen kategori Lämna en kommentar »

Lars Wallin-shorts

Av Kicki 19:57 | Kommentera!

Lars Wallin kan tänka sig att klippa av mina jeansshorts för 500 spänn.
“Då ingår en strass.”
Hahahahaha!

Sparad under: Ingen kategori Lämna en kommentar »

Cool kids in town 2

Av Kicki 12:42 | 1 kommentar

Hittade flera nya vänner i helgen. Karin Törnblom och jag känner inte varandra så bra, men nu känner vi definitivt varandra bättre. Fredrik Robertsson på Mafioso PR är genuin och supertrevlig. Jag har trott att han framför allt har varit proffstrevlig, men han är ju bra på riktigt. Jonas Wramell är toppen inifrån och ut.

Och så hittade jag en hederlig luletjej mitt bland dessa backslick boys! Vi har pratat om riktigt viktiga saker, som bästa sättet att göra upp eld. Hennes skånske sambo använder toarullar! Så ovärdigt.
Vi planerar att hänga mer – på Sturebadets nya samezen.

Detta är människorna som är coola på riktigt!

Jag trodde hela helgen att hon hette Jenny – sån koll har jag – men hon heter Malin! Och gåsapågen till vänster (också trevlig) heter Magnus. Tror jag. Henrik? Calle? Jonas? Jaja, oavsett vilket så är han min nya bästis.

Sparad under: Ingen kategori1 kommentar »

Bikini 2

Av Kicki 22:37 28/5 2006 | 1 kommentar

Karin tog ett Puro Beach poolside foto på mig och Jonas också. Observera hur vi båda har arrangerat oss så att våra magar döljs.

Bikini med avtagbar halterneck, 39,99 Euro, Calzedonia. Makeupartist, priceless.

Sparad under: Mode,Shopping1 kommentar »

Bikini 1

Av Kicki 22:30 | Kommentera!

Eftersom jag inte själv vill modella min nya bikini, bad jag Emma. Nej, hon hittade inte sin bikiniunderdel (ingen är förvånad, hennes och Jonas Wramells rum var lika prylstökigt som mitt hem) och lånade en av mina nya.

Hon visade sig ha samma storlek som jag.
Bara lite annorlunda fördelade kilon.

Bikini, 49,99 Euro, Calzedonia. 

Sparad under: Kändisar,Mode,Shopping Lämna en kommentar »

Börje, oh, Börje

Av Kicki 16:18 27/5 2006 | 2 kommentarer

Ser man inte väldigt mycket fram emot att bli äldre när män blir så här med åren? (Kul skvaller: När Karin Törnblom skulle ta detta foto, var Börje tvungen att byta om till Salming-badbyxor eftersom han annars bär Billabong.)

Sparad under: Kändisar2 kommentarer »

Middag igår

Av Kicki 9:41 | Kommentera!

Emma var snyggast igår, i splittnya röda Costume National-skor och matchade väska från samma märke. Pinsamt för Costume National/Artilleri 2 att väskan gick sönder innan vi ens hade fått in pizzan som var vår middag.

Klart man är snygg när man har en egen makeupartist. Emma och Jonas gör porrminer.

 

Först oliver, sedan vitt vin, sedan pizza.  

Sparad under: Ingen kategori Lämna en kommentar »
Nästa sida »