Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Prinsesslockar my ass

Av Kicki 14:43 20/8 2009 | 2 kommentarer

pirinsesslockarmyass.jpg
Ooooh så det svallar! Not.

Står egentligen på F12 och packar 300 goodiebags, men en vindpust stormvind blåste ut en råkostsallad med rödbetor över min vita kavaj så jag är hemma och byter jacka för kvällen. Jag ser mer och mer förjävlig ut i håret också.

Nu ska jag kasta mig in i en taxi med en annat ytterplagg i väskan och återgå till festförberedelserna. Från och med imorgon kommer mitt mesta bloggande att ske på Dasiy Beauty, så det blir där du kan se partybilderna från ikväll.

Uppdatering: Salongsägaren Linda Kulhan ringde just och tyckte, liksom jag, att lockarna inte höll tillräckligt bra. Jag förklarade att det inte bara är det, jag tycker inte att klippningen är särskilt modern heller. Färgen, däremot, är jättefin och känns on-trend. Linda ville att jag skulle berätta här i bloggen att det var frisören Thérese som hade klippt mig, så att jag inte drar alla på Klippoteket över en kam. “Det finns andra här som är jättebra på lockar.” Alla frisörer är egna företagare och inte anställda, därför får de själva ta ansvar för sin kvalitet, menar hon. Jag sa att jag tycker att på en stor salong, som är så känd som Klippoteket, ska man ha en hög lägstanivå och som salongsägare kan man inte skylla på en enskild frisör. Som ägare får man ansvara för alla sina frisörer, oavsett om de är anställda eller “bara” hyr stol. Jag sa också att jag tycker att Therése var jättetrevlig och är säker på att hon har massor av nöjda kunder. Men vad jag håller på med är stickprov på de största salongerna i Stockholm. Då blir det just exakt stickprov. En del frisörer har tur och har en normal eller rentav bra dag, andra har otur och har en dålig dag. Therése hade en dålig dag. Det tror jag att du som läser den här bloggen förstår också.

Sparad under: Jobb2 kommentarer »

2 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Storjägarn´

  20/8 2009 @ 16:12

  Stort lycka till!!!!

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Alexandra

  20/8 2009 @ 16:53

  ÖNSKAR att jag hade kunnat komma! Men ibland blir det inte som man vill! Kul att det blev F12! Rocka fett! kram Alexandra

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 3650 to the field below: