Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Galet roligt!

Av Kicki 15:27 12/8 2009 | 2 kommentarer

soloragg.jpg
Ur SOLO 9/2009.

I nya numret av SOLO, med Kenza på omslaget, finns en sjukt roligt artikel om två tjejer som testar raggrepliker. Jag skrattade högt för mig själv när jag läste den. Den är faktiskt så skojigt skriven att det är värt att köpa tidningen bara därför.

Och då är det inte ens jag som ligger bakom den.

Sparad under: Media2 kommentarer »

2 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av knivlisa

  26/8 2009 @ 11:10

  Åh tack! Du är så SCHYSST!

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av emmi

  8/11 2009 @ 23:37

  haha det är så himla kul! och dessutom är mina modejobb med i det numret, kommer ihåg att vi träffades på solo-redaktionen!

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 9220 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125