Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Enkelt på läppen

Av Kicki 16:16 5/8 2009 | 4 kommentarer

chinatowngroup_1_3.jpg
Massor av färger! Chinatown är näst överst.

Jag träffade Åsa som jobbar på Blush idag. Hon var snygg. Hon gav mig pressprover av en del nyheter från Blushs märken, bland annat Urban Decay och Lipstick Queen. (Visste du att Bjooti är den enda journalisten i hela Sverige som får hela Urban Decays kollektion som pressprov? Den jäveln. Åsa vet inte själv hur Bjooti har lyckats med detta, men det är alltså sanktionerat från högsta ort i USA. Coolt.)

Från Lipstick Queen fick jag något som jag uppfattade som en nutida klassiker: Glossy Pencil, som är ett mellanting mellan läppstift och läppglans, i pennform. Och den var jääävligt trevlig. Ser ut som ett läppstift på läpparna men är enkel som ett glans att ta på. Lite som min gamla röda läppstiftsfavorit från Armani, Armanisilk. Som du ser på bilden så blöder den lite i, hm, de fina linjerna på överläppen, med jag tycker att det uppvägs av att den är så behaglig på och av att färgen är så fin.

Betyg: 3+.
Pssst! En lättanvänd och härlig penna i fin färg, som passar den som sminkar sig on-the-go och även den som är osäker på appliceringsteknik.

lipstickqueenglossypencilthriller.JPG
Glossy Pencil i färgen Thriller, 239 kr, Lipstick Quen/blush.se.

Sparad under: Recension,Skönhet4 kommentarer »

4 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Katarina (bjooti)

  5/8 2009 @ 19:37

  Oh baby yeah. Jag och Urbay Decay är like that 😉 Träffade Åsa timmen efter dig. Jag är lite kär i henne nu tror jag. Hon var helt underbar!

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Veronica

  6/8 2009 @ 0:40

  Jag gillar dom där pennorna och är verkligen supernyfiken på dem. Jag tycker det som är nederst på bilden ser himla snyggt ut. Men de är ju lite smådyra. Blush är förresten en suverän webbutik! Snabba leveranser trots att de håller på att göra om webbshoppen. Och alltid trevliga. :-) Sånt gillas. Och tack för mailet förresten!

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Pingback av Bjooti – Sminkblogg » Blog Archive » Urban Decay heaven!

  6/8 2009 @ 22:05

  […] Om ni följer Kickis blogg (vilket ni så klart gör!) har ni kunnat läsa om mig idag. […]

 • 4
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Åsa (Blush)

  16/8 2009 @ 17:55

  Tack, Kicki och Katarina, för era värmande ord. :-) Ni är snygga och underbara båda två. Och Kicki, om du använder dig av “Invisible Lipliner” från Lipstick Queen i kombo med Chinatown ska du se att du får bukt på blödandet. Den är ett måste för oss som, hrmff, passerat 22. 😉

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 9523 to the field below: