Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Sleepless in summer

Av Kicki 7:47 30/6 2009 | Kommentera!

090630.jpg
Vraket.

Är det bara jag som inte kan sova i sommarvärmen? Igår somnade jag på golvet efter lunch, och nickade till i tv-soffan framåt niotiden (eller jag var vaken, men mina ögon blundade). Men när jag sedan, eftersom jag vet att jag lider av sömnbrist efter helgen, gick och la mig vid den tidiga timmen 22.30, kunde jag inte somna. Så till slut klev jag upp igen och jobbade lite. Då gör jag i alla fall nytta. Somnade till slut vid 01.30 och är så klart helt död nu.

Jag skyller på värmen. Eller möjligen stress. Men hellre värmen.

Sparad under: Jobb,Personligt Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 5819 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125