Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Vinnare Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Vinnare

Av Kicki 8:47 15/6 2009 | Kommentera!

Äntligen! Förlåt att det har dröjt, men här är ni som har vunnit en strandväska fullproppad med solkrämer och bra basprodukter från Vichy:

ANNA, som var den första att tala om för mig att det faktiskt är kul att få rapporter från pressvisningar: “Jag tycker att det är roligast att läsa om när du har varit på olika pressvisningar, vad de har visat och vad vad du tycker om de olika grejerna. Det är kul att se vad det är för nyheter som kommer, känns som om du bjuder på en exklusiv förhandsvisning!”

EMILIA, som verkar vara tävlingsproffs och har ett tre verser långt rimmande svar.

JOHANNA, som har fler bra synpunkter, bland annat: “När du exempelvis har umgåtts med en väninna eller varit på ett kalas och i bildtexten skriver “Amanda bar läppstiftet x i färgen x från x”. De här inläggen är de jag blir mest inspirerad av!”

Hör av er ska ni få ert finfina pris! Förhoppningsvis får ni användnings för solprodukter i sommar, även om det inte känns så idag…

Sparad under: Skönhet,Tävling Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 7537 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110