Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » För att fira det fina vädret Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

För att fira det fina vädret

Av Kicki 17:31 31/5 2009 | 29 kommentarer

 
Själva väskan – här tom, men den kommer att komma till dig full av produkter!

Den 5:e mars bloggade jag om en pressvisning hos Vichy där jag fick sommarens bästa strandväska. Strandväskan har nämligen resår i toppen av varje innerficka, så småsaker kan ligga tryggt. Faktum är att väskan är så bra att jag frågade Sara på Vichy om jag kunde få tre stycken som tävlingsvinster till bloggen, med en uppsättning trevliga produkter i varje, och hon sa ja. Till exempel ville jag ha olika varianter av Capital Soleil-solcrèmer, då min testperson har recenserat dem så här: “… går lätt in  i huden och känns hyfsat dryg. Någon säger att den luktar ingenting, någon säger att den luktar gott och någon säger att den luktar … solkräm. Ingen känner sig kladdig efteråt och det känns att krämen sitter kvar efter badet.” Allt du behöver av en solkräm, alltså. Och Vichys deodorant använder jag själv, så den kommer också med i väskan!
Som du vet har jag ju bara priser som jag själv verkligen tycker är bra, och initiativet till tävlingarna kommer från mig, inte från skönhetsföretag som vill produktplacera.

Du kan vinna ett paket som innehåller:
1 fräsch och praktisk strandväska
Capital Soleil solcreme till ansikte SPF 30, 149 kr/50 ml
Capital Soleil solcreme till ansikte SPF 50+, 175 kr/50 ml
Capital Soleil sollotion till kropp SPF 20, 159 kr/150 ml
Capital Soleil solspray till barn SPF 50+, 189 kr/125 ml
Lipidiose Nutritive bodylotion, 219 kr/400ml
Vichy antiperspirant deodorant, 95 kr
Totalt värde på produkterna: 986 kr, medan väskans värde är oskattbart 😉

Det finns tre fullpackade väskor att vinna. För att tävla så kryssar du i enkätfrågan här under, och svarar sedan på utslagsfrågan: Vad är det absolut mest intressanta att läsa om i skönhetsinläggen på den här bloggen, och varför? Svara i kommentarsfältet. Obs! Utslagsfrågan gäller enbart skönhetsinläggen, inte bloggen i allmänhet!

Vilken typ av inlägg läser du helst i denna blogg?
Visa resultat

Senast onsdag 3 juni klockan 08.00 ska din kommentar vara postad för att du ska få vara med och tävla om den fin-fina strandväskan. Lycka till!

Sparad under: Skönhet,Tävling29 kommentarer »

29 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Anna

  31/5 2009 @ 17:48

  Jag tycker att det är roligast att läsa om när du har varit på olika pressvisningar, vad de har visat och vad vad du tycker om de olika grejerna. Det är kul att se vad det är för nyheter som kommer, känns som om du bjuder på en exklusiv förhandsvisning!

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Veronica

  31/5 2009 @ 17:58

  Eftersom skönhet är mitt stora intresse och det faktiskt var skönhet som fick mig att börja läsa andras bloggar så blir det, det absolt självklara svaret. Jag hade inte läst en enda blogg direkt innan jag började kika hos Accessora Annika (eftersom jag shoppade där) och på den vägen är det. Jag följer nog nästan enbart beautybloggar men jag har inget emot personliga inlägg. Det kan bara vara kul. Just din blogg har jag inte följt så länge- en månad kanske.

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Johanna

  31/5 2009 @ 19:09

  Jag har fått lära mig att man alltid skall göra tre påpekanden av positiv karaktär, följt av ett påpekande av vad som kan förbättras. Dessutom är det så många olika typer av skönhetsinlägg i din blogg som är bra att jag inte kan välja bara en slags inlägg =)

  Positivt påpekande 1: Dina inlägg där du testar mascaror är mycket bra. Dels eftersom du har bilder på dig själv, där jag antar att du är har applicerat den själv. Visserligen tar jag för givet att du är skicklig med mascara-borsten (eller vilken annan sminkpensel/borste som helst), men det är trots allt du själv och inte någon make up artist som gjort det. Detta gäller även de bilder där du visar nagellack. Dels är bilderna tagna i närbild, och du har ingen annan ögon make-up på dig på dem så ingenting stjäl fokus från mascaran.

  Positivt påpekande 2. När du exempelvis har umgåtts med en väninna eller varit på ett kalas och i bildtexten skriver “Amanda bar läppstiftet x i färgen x från x”. De här inläggen är de jag blir mest inspirerad av!

  Positivt påpekande 3. Du är mycket bra på att snappa upp nyheter, och dessutom bara skriva om nyheter du tycker är bra nyheter. Det gör att innehållet i din blogg känns trovärdigt och kvalitativt. Detta är en av huvudanledningarna till att jag började läsa din blogg.

  Detta saknar jag i din blogg: Jag behöver en bra concealer, eller rättare sagt flera bra concealers i olika färger. Jag önskar fler inlägg om produkter som används för att lägga en bra bas.

  Ha en skön söndag!

 • 4
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Elin

  31/5 2009 @ 19:24

  Jag gillar att du verkligen skriver vad du tänker, tex senast i veckan då du verkligen sade vad du tyckte om bubblerooms “magasin”, tror inte jag hittat en blogg som gör det i kombination med humoristiska inlägg om erfarenheten och roliga möten. sen att du även slänger in ett skönt ilägg om fint smink lite då och då gör mig på bättre humör :)
  Om jag vinner skulle dessa solprodukter komma till ett välbehövligt hem, hållt mej i skuggan hela helgen då jag tycker att mina pigmentfläckar blir fler och större, speciellt en jag har på näsan. Det är verkligen inte nåt jag vill ska växa. Skulle jag få dem skulle jag nöjt smörja mig varje dag och våga vistas i solen för det älskar jag :)

 • 5
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Linda

  31/5 2009 @ 20:12

  jag tycker du blandar bra bland dina inlägg men när jag nu var tvungen att välja så röstade jag på skönhet, jakten på den perfekta mascaran tar liksom aldrig slut :)

 • 6
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Isabelle

  31/5 2009 @ 21:12

  Det mest intressanta att läsa om är alla de produkter du får chansen att testa – alltså att läsa dina recensioner. Det är lika intressant och spännande varje gång, eftersom man då kan sortera sig lite lättare bland alla produkter inom skönhetsvärlden. (Sen ska det väl erkännas att jag blir en smula avundsjuk att du får dessa förmåner. MEN, tur som är så delar du med dig av dina tips, uppskattas!)

 • 7
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Emelie

  31/5 2009 @ 21:35

  Jag gillar verkligen att läsa om nya produkter och dina recensioner av dem. Det är också kul att “få följa med” på pressvisningar och olika jobb du gör. Backstage-känslan är nog det jag uppskattar mest i dina inlägg.

 • 8
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av affie

  1/6 2009 @ 9:09

  Det mest intressanta, relevanta och läsvärda i dina skönhetsinägg är din otroliga inställning till skönhetsprodukter. Du förmedlar just vad det är, skönhetsprodukter, något som gör livet lite roligare och får oss till rimlig peng känna oss lite finare och gladare. Inte botemedel mot cancer.

 • 9
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Stycket

  1/6 2009 @ 9:37

  Bland skönhetsinläggen har jag uppskattat mest när du skriver om dels nya eller “annorlunda” märken. Det är roligt att hålla utkik efter dem, på utlandssemester eller “bara” på besök i Storstan. Vem som helst med ett par hundra på fickan kan köpa en mascara av fint franskt märke bara-för-att men DET är inte du.

  Du breddar min skönhetshorisont, och jag gillar det!

 • 10
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Lotta

  1/6 2009 @ 9:44

  Det mest intressanta att läsa om i dina skönhetsinlägg tycker jag är dina recensioner. Jag gillar att de är enkla och tydliga, strukturerade och uppbyggda efter en viss mall. Det gör att det är mycket enklare att ta in vad du egentligen tycker om produkten, och underlättar för mig som läsare att jämföra recensioner av olika produkter.

 • 11
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Anita

  1/6 2009 @ 9:45

  (jag tror bestämt jag lämnade fel mejladress till min kommentar… rätt ska vara som ovan!)

 • 12
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Rebecka

  1/6 2009 @ 9:52

  Hej Kicki! Jag gillar att läsa om nyheter/pressvisningar, men mest av allt uppskattar jag dina mascaratester som jämför nya mascaror vilket jag som fattig student inte har råd att testa själv. Det har verkligen varit en hjälp för att undvika besvikelser och felköp. Precis som en ovanstående kommentator skulle jag gärna vilja se concealertester också, eftersom en concealer som döljer ringar under ögonen, näst efter mascara, är den produkt av “holy grail”-karaktär som jag ständigt är på jakt efter!

 • 13
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Anita

  1/6 2009 @ 10:35

  Hej Kicki!

  Jag tycker om dina skönhetsinlägg eftersom de även funkar för en ”lantis” som jag. Bra blandning mellan budget, finare saker och så det där som jag enkelt kan få tag på även om jag har långt till NK och liknande butiker.
  Jag tycker om att du tar skönhet på allvar, precis som det ska vara. Men att glimten i ögat alltid finns där.

  Jag har enkla skönhetsvanor, men uppskattar en god mascara, ett skimrande läppglans och ett nagellack som sitter bra i fin färg. Basic men bra.
  Jag uppskattar också att det inte bara är dyra produkter som får vara med hos dig, och att jag inte behöver känna mig dum som inte kan allt om smink & fix och inte har en förmögenhet att lägga på dessa produkter.

  Är själv inte så ”skönhetsnördig” och håller inte superkoll på nya produkter, men tackar ödmjukast för att du gör det åt mig!

 • 14
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Ingrid

  1/6 2009 @ 10:37

  När det kommer till skönhet gillar jag att få tips på produkter som är åt- och överkomliga och där du resonerar kring för- och nackdelar. Alltså produkter som finns att köpa i Sverige och inte är exklusiv lyx.

 • 15
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Eva

  1/6 2009 @ 11:13

  Hej! För mig är det allra mest intressanta att läsa om din persoliga, upplevda effekt av nya produkter -eller gamla klassiker med för den delen. Det är en djungel därute och omöjligt att orientera sig och hitta rätt produkt och att inte bli bländad av ett fint märke. Det är där du kommer allra mest till din rätt, du har en avslappnad inställning till produkterna och jag upplever dig ärlig i dina omdömen, fortsätt så :0)

 • 16
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Maria

  1/6 2009 @ 12:02

  Mest intressant att läsa om är helt klart när du visar upp eller berättar om skönhetsupplevelser utanför Sveriges gränser. Oavsett om det är ett roligt sminkmärke som inte finns att köpa här hemma, eller ett hotell med grym SPA-anläggning. Det är både roligt och lärorikt att läsa om – och du kan lätt få mig att boka ett visst hotell bara för att du skriver om deras amenities (läs: senast angående Köpenhamn)!

 • 17
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Mrs J

  1/6 2009 @ 14:29

  Jag gillar inläggen om skönhet! Tips om kommande produkter och kampanjer är toppen, för då vet man vad man ska hålla utkik efter. Jag är nog lite av en sminknörd…

 • 18
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Cecilia K

  1/6 2009 @ 18:56

  Hej! Jag gillar när du recenserar olika produkter. Jag söker ofta i bloggen och läser innan jag slår till på en ny produkt samt tipsen om nya produkter!

 • 19
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Nina M

  1/6 2009 @ 23:12

  Jag har en mycket tight budget så jag älskar att läsa om dom produkter jag rekommenderas att köpa och naturligtvis dom jag kan hoppa över.

 • 20
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Jessica

  2/6 2009 @ 8:16

  Jag älskar att läsa om dina klädshoppingfynd! Av någon konstig anledning lyckas du alltid finna guldkornen på de mindre exklusiva butikerna som HM, GinaT, TopShop, som jag bara går förbi. När jag sedan ser dem på din blogg tänker jag alltid, “Vill ha!”. Men, då är de ofta slutsålda….

 • 21
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Emilia U

  2/6 2009 @ 13:22

  I många bloggar läser man recensioner
  Som kostat företagen en arm och ett ben
  Man kan ju undra vad detta är för sell out fasoner
  Då dessa bloggare framställer allt i ett rosenrött sken

  Nej tacka vet jag att läsa om produkter som skramlar här i skriv(k)lådan
  Där det inte lobbas för företagens goodwill
  Du lägger fram alla korten på bordet för allmänhetens beskådan
  Och proklamerar: Jag skriver om vad jag vill!

  Så tack för att du med uppriktighet
  Hyllar produkter som är värda att ha
  Du skriver om skönhet både inspirerande och konkret
  Och svarar på vår fråga: “Vad var det du sa”?

  Ha en trevlig dag! :)

  Mvh Emilia (emilia.utsi-wallin@hotmail.com)

 • 22
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Pingback av Kickis skrivklåda » Han har något viktigt att säga:

  2/6 2009 @ 14:28

  […] inte att tävla om en hel väska full med solprodukter och annat!” Sparad under: Tävling, Kändisar […]

 • 23
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av sara

  2/6 2009 @ 19:23

  Kicki! Jag läser denna blogg just för att jag älskar smink o skönhet. Tips och råd är oslagbara att få. När du testar mascara o nagellack suveränt, det är precis så jag skulle vilja att alla tester sker i tidningen då ser man direkt resultat! Keep up the good work! och fortsätt som du gör.

 • 24
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Emma

  2/6 2009 @ 21:27

  Hallå Kicki!
  Det jag gillar (och behöver) bäst är de handfasta tipsen om bra skönhetsprodukter. Att du dessutom är omutbar gör att man verkligen kan lita på att du verkligen gillar det du puffar för.
  För sju veckor sen landade jag och sambon som gröna vågare-wannabes i ett hus på landet parallelt med att vi fick barn. Hittills har vi inte packat upp en enda spegel vilket är skönt, men det är inte utan att man får skrämselhicka varje gång man ser sig själv i bilens backspegel.
  Den tid jag hade förut att själv utforska sminkdiskarna finns inte längre efter att jag blev “mammut”. Tack vare dina skönhetstips kommer jag att lyckas ta mig tillbaka till mitt forna hyfsat chica jag och slipper huka i frysdisken så fort jag ser nån jag känner i den lokala ICA-butiken…

 • 25
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Michaela

  2/6 2009 @ 21:48

  Om Nuxeprodukter. Jag älskar att få bekräftat att det jag tycker om är bra. (Om du undrar vem som brukar söka i arkivet efter “nuxe” lär det ju vara jag.)
  Och som flera påpekat – det är väldigt viktigt att du är ärlig i dina inlägg. Vad är det för vits att läsa köpta inlägg? Då kan man ju lika gärna kolla på företagets vanliga reklam i stället.
  Och att dina skönhetsinlägg är som dina övriga, dvs roliga och välskrivna, uppskattar jag mycket. Jag vill ha kvalitet i allt, även i sminkrecensioner.

 • 26
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Malin

  6/6 2009 @ 7:46

  Apselut bästast är att läsa dina recensioner och omdömen om smink & skönhetsprylar, och då i sällskap av bilder som visar före/efter. Mer, Mer, MER!:D

 • 27
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Pingback av Kickis skrivklåda » Hälsning från Köpenhamn

  10/6 2009 @ 8:51

  […] har dåligt samvete för den senaste tidens dåliga bloggande. Jag har ju inte ens utsett vinnare i strandväske-tävlingen! (Jag ska, jag […]

 • 28
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Pingback av Kickis skrivklåda » Vinnare

  15/6 2009 @ 8:47

  […] Förlåt att det har dröjt, men här är ni som har vunnit en strandväska fullproppad med solkrämer och bra basprodukter från […]

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 2510 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110