Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Vichy pressfrukost Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Vichy pressfrukost

Av Kicki 11:19 5/3 2009 | 1 kommentar

vichy1.JPG
Sara är presskontakt på Vichy
.

vichy2.JPG
Katarina på damgolftidningen Red Tee har långt hår
.

Vad? Vichy Capital Soleil lanserade en fuktgivande solotion spf 20, samt relanserade solspray till barn spf 50+ och fuktgivande solcrème till ansiktet, spf 50+. Vichy Normaderm lanserade Promatt dagcrème som ska hålla hyn matt i upp till sex timmar.
Var? L’Oréals egna lokaler L’Oréal Academy på Drottninggatan 71c, Stockholm.
Vilka var där? Bland andra Elles Carin Hellman, Glamours Sofia Björklund, ToppHälsas Emelie Johnsson, Aftonbladets Agneta Elmegård, amelias Linnea Öst, Hedving von Mentzer, Svd, jag.
Bäst: Goodiebagen, en vit strandväska med fyra små solcrèmesfack inuti.
Sämst: Genomgången av solens effekt på hyn var väldigt utförlig.
Kuriosa: Katarina, som jobbar på damgolftidningen Red Tee, har väldigt långt hår.

vichy3.JPG
Här ryms handduk, badkläder, vattenflaska, Tangle Teezern, massor av solprodukter och en god bok.

Sparad under: Jobb,Skönhet1 kommentar »

1 kommentar »

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 5528 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110