Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Från Köpenhamns flygplats

Av Kicki 8:51 10/6 2009 | 1 kommentar

Jag sitter och väntar på bacon och ägg på samma ställe som jag och Sam åt frukost på för ungefär två veckor sedan. Det här är första gången jag köper in mig på en trådlöst nätverk på en offentligt plats. Jag brukar vara för snål för det. Varför betala för ett just-här-och-nu-blogginlägg, när jag kan blogga gratis hemma om fyra dagar? Men jag gillar ju själv bloggar med nerv och aktualitet, så det får vara värt det idag. Inte minst för att jag inte vet när jag kommer att blogga nästan gång, och för att jag har dåligt samvete för den senaste tidens dåliga bloggande. Jag har ju inte ens utsett vinnare i strandväske-tävlingen! (Jag ska, jag lovar.)

Apropå strandväskor reser jag med min fina stråväska från thailändska Pimalai som handbagage. Den är lite trasig, men jag hade inget val. Egentligen ville jag ha min nya, fina, vita strandväska från Clarins, men hur skulle det se ut när Sisley bjuder på resan?

När jag packade mina necessärer (tre stycken) insåg jag att jag nästan inte har något Sisley-smink eller några krämer därifrån alls. Företaget är inte så aktivt med pressutskick och har också väldigt dyra produkter, så det har liksom inte blivit så. Jag fick rota längst ner i mina skattkistor för att till slut hitta ett läppstift. Orange. Om du ser mig på bilder från Troppan med orange läppstift vet du varför: Jag är artig.

Det här blogginlägget har kostat mig 60 kronor.

Sparad under: Resor,Skönhet1 kommentar »

1 kommentar »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Maria

    10/6 2009 @ 10:01

    Jag blir jämt så förvånad när jag är på stora flygplatser, att dom INTE bjuder på wifi. Dåligt, men cudos till dig som offrade ur din egen plånbok!

    Sisley har verkligen mycket spännande produkter, men är som sagt snuskigt dyrt.. nästan ett av de dyraste märkena va, om man inte jämför med La Praire och La Mer?

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 5453 to the field below: