Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Scholl Kungsgatan, Stockholm Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Scholl Kungsgatan, Stockholm

Av Kicki 9:39 4/6 2009 | 2 kommentarer

scholl090604.JPG
Medicinsk fotvård, 450 kr/45 min, Scholl.

Ända sedan Johanna gjorde PR för Scholl för tre år sedan, och skickade mig på fotvård på Scholl-butiken på Kungsgatan 19, har jag gillat inte bara deras produkter utan också Annica. Idag har jag fått nya fötter (filning, klippning, insmörjning) och dessutom 45 minuters tystnad. Annica förstår när man inte vill chit-chatta utan bara zona ut, och idag behövde jag en paus från allt, en stund av ingenting. De senaste veckorna har jag varit uppe i 70 arbetstimmar per vecka – som ett exempel kom jag igår hem klockan midnatt från Frida och satt då en timme med mitt eget frilansande, bara för att kliva upp igen vid halvåtta och börja blogga (jo, det är också jobb). Och det går, tack vare att jag får jobba med kreativa, roliga och duktiga människor som inte bara tar utan också ger energi, och för att jag tyvärr inte träffar mina vänner längre. Men det går också tack vare att jag har blivit bättre på att ta pauser, som den idag på Scholl.

Och så fotvården: En medicinsk fotvård är inte kosmetisk. Den gör fötterna representabla, men wrappa in fötterna i alger, scrubba, massera och lacka får du göra själv. Det kan jag leva med, för Annica skär bort förhårdnader med rakblad, pillar nagelband och polerar naglarna med något som ser ut som en tandläkarborr, så fötterna blir genuint lyckliga. Mina är nu mjuka, fina, glada – och jag vet att de kommer att hålla sig glada länge. Jag har gjort många pedikyrer världen över (New York, Las Vegas, Thailand flera gånger om, Köpenhamn, Strandvägen, Paris) och Scholls är mycket prisvärd och håller hög standard. Annica är min favorittjej, men ryktet säger att alla scholltjejer är lika bra, i alla fall på Kungsgatan. Ett tips, och ett bra presenttips!

Vad sa du, sa du? För fötter i behov av renovering, är Scholl ett om än inte glamouröst så prisvärt och gediget alternativ.

PS. I eftermiddag eller kväll, berättar jag vilka som vann den fina solväskan från Vichy.

Sparad under: Recension,Skönhet2 kommentarer »

2 kommentarer »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Linda // Absolut Glam

    4/6 2009 @ 10:09

    Svar: TACK! Nu blev jag verkligen genuint glad och smickrad!

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 2700 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110