Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Nya mascaror igen Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Nya mascaror igen

Av Kicki 15:38 18/5 2009 | 3 kommentarer


Ingen mascara.

maybellinestilettomascar.JPG
Lash Stiletto Ultimate Length Mascara, 139 kr, Maybelline.

isadoraflashycurl.JPG
Mascara Flashy Curl, 135 kr, Isadora.

38-grader-volumising.JPG
Mascara 38 grader (Volumising), 295 kr, Kanebo.

Jag har testat några nya mascaror. Lash Stiletton är inte så tokig, trots att mina fransar inte på något sätt liknar Stiletto-reklamens… Är det bara jag som blir så LESS när fransarna i en mascarareklam är trippla lösögonfransar? Jag får lust att bojkotta Lash Stiletto bara därför. Men samtidigt gillar jag den. Personligen föredrar jag mascaror som ger volym snarare än dem som förlänger och/eller böjer fransarna, men Lash Stiletto ger knivskarpa fransar. (Tyvärr syns in det på min något suddiga bild.)
Betyg: 4.

Flashy Curl är för mig en blaha-mascara, då fransarna verkligen ser ut som spindelben. Men exempelvis min faster, som inte vill att fransarna ska “ta ihop” alls, skulle säkert tycka att den var både bra och prisvärd.
Betyg: 2.

Slutligen den nya 38 grader-mascaran från Kanebo, nu med volymeffekt. Jag gillade 38 grader när den kom, jag tyckte den satt bra och var enkel att tvätta bort. Den nya volymvarianter är av någon anledning svårare att avlägsna, jag fick ta till en vanlig remover. Dessutom mår inte känslig hybra av för hett vatten – ljummet är nog. Så jag vet inte. Även om fransarna blir fina, är den lite för komplicerad att ta bort. Dessutom är för varmt vatten inte bra för huden.
Betyg: 3+.

Vad sa du, sa du? Stiletto-mascaran är ett bra budgetalternativ. Speciellt med tanke på att de flesta andra “budget”mascaror börjar kosta uppåt 200 kronor.

Sparad under: Recension,Skönhet3 kommentarer »

3 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Rosi

  19/5 2009 @ 15:44

  Jag gillar också Lash Stiletto från Maybelline! En av de bättre mascarorna jag testat på länge. Fransarna blir verkligen lååånga!

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Maria.

  22/5 2009 @ 12:35

  Håller med om Lash Stiletto! Jag blev förvånad över hur bra den faktiskt var. Själv använder jag nästan bara lyxmärken, men jag hittade denna på erbjudande 98kr och slog till. Den sitter jättebra och gav mig långa fina fransar! Tom beröm fick jag 😛 Dock saknar jag volym, men lash stiletto är ett bra budgetalternativ till L’extreme från Lancome helt klart!

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av cindy

  25/5 2009 @ 12:29

  Ett tips är att använda en franskam för mer separerade fransar, även om du inte skrev något om det så ville jag bara tipsa om det, så slipper man klumpar etc :)
  Finns på allt från ica till h&m och kostar väll 15pix.

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 4366 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110