Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Vaddåianova?

Av Kicki 18:08 13/5 2009 | Kommentera!

vodyanova.jpg
Hade hon haft på sig det här, hade i alla fall Lars tyckt att hon var bra.

Vi såg så klart Ernman ta sig vidare från semifinalen igår. Och inte för att jag kände igen henne (tjänstefel) men ryktet säger att den efterblivna, fnittriga, pladdriga, osakliga amatörprogramledaren, som bara var med som dekoration, var Natalia Vodyanova.

Men det visste vi inte igår, när jag, Sam och Lars satt och klagade på hur efterbliven kuttersmycket till “programledare” var. Vi tyckte inte ens att hon var snygg (men Lars ska heja på Rumänien och hävdar bestämt att deras låt är bäst, med Island som god tvåa, så fina damer finns det gott om). Först idag upptäckte jag vem den så kallade programledaren förmodas vara.
“Sam, Sam! Den efterblivna programledare är Natalia Vodyanova!”
“Vem?”
“En av världens kanske tio största fotomodeller.”
“Jaha.” Paus. “Allt hamnade på utsidan.”

Uppdatering: Om du undrar varför hon plötsligt heter Vodyanova och inte det korrekta Vodianova, vet jag inte riktigt. Jag skrev Vodianova först, googlade tjejen för att hitta bilder och hittade henne som Vodyanova på en modellsajt. Och så tänkte jag – helt felaktigt, skulle det visa sig – att en modellsajt nog vet sånt bättre än jag.

Sparad under: Kändisar,Mode,Nöje Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 6091 to the field below: