Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Swedish Beauty Awards 2009

Av Kicki 8:27 24/4 2009 | 2 kommentarer

awards1.JPG
Jag kom med Bjooti och Matthew.

awards2.JPG
Susanne Ljung kom med Camilla Thulin.

awards3.JPG
Daniel Nyhlén på Improveme och Alexandra Lind från Beauty & lifestyle-mässan.

awards41.JPG
Improve me-gänget.

awards6.JPG
Sussie Rotschild från Romella
.

awards7.JPG
Hedvig von Menzter.

samthulin.JPG
Sam och thulinskan.

awards9.JPG
Middagen hölls i ett fullpackat Blå hallen.

awards10.JPG
Förrätten var lax med lax.

Igår var det “skönhetsbranschens Oscarsgala”, Swedish Beauty Awards. Dubbelt så flott som förra året, med David Hellenius som konferencier, operaunderhållning och Emilia.

Tyvärr så missade jag Emilia. När jag jobbar så mycket som jag gör nu, måste jag sova mycket (somnade exempelvis nio på kvällen i onsdags), träna ordentligt och äta bra mat regelbundet. Och när gårdagen innebar stödätande snarare än riktigt ätande under hela dagen, och huvudrätten inte serverades förrän 21.30 (= läggdags för mig), kraschade jag. När huvudrätten väl kom var jag så illamående av hunger och yr i mössan att jag inte kunde äta alls.

Askungen fick ta en taxi hem och lägga sig. När jag kom hem vid tiotiden, vilket var mitt i värsta festligheterna, mådde jag så illa att jag inte ens kunde dricka vatten. Fast jag är mest bara glad att jag inte kr*ktes över mina bordsgrannar innan jag gick.

Vinnarna hittar du här.

awards51.JPG
Cecilia och Åsa från Alf Sörensen.

Sparad under: Jobb,Nöje,Skönhet2 kommentarer »

2 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Åsa O

  25/4 2009 @ 11:10

  Lämpligt eller ej men finns det någon tjusigare dam än Camilla Thulin? Hon har stil.

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av lisa

  27/4 2009 @ 10:26

  jag måste nog hålla med ovanstående kommentar : thulin blir bara snyggare med åren.

  dessutom och tämligen helt irrelevant, hon om någon borde starta en tidning. en riktig mode-tidning.

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 5292 to the field below: