Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

I fredags

Av Kicki 7:11 20/4 2009 | Kommentera!

spisa1.JPG
Vi spisade hos Helena.

spisa2.JPG
Jag spisade Moules Frites.

spisa3.JPG
Anna och Andreas spisade också.

spisa4.JPG
Smaklig efterrättspis.

I fredags åt jag, Sam, kusin Andreas och hans tjej Anna middag på Spisa hos Helena. Jag har endast varit där en gång, för ungefär åtta år sedan, med Acke, på lunch.

Plus: Jag gillar Spisa hos Helena, framför allt personalen och stämningen. Vi fick vänta ganska länge på vår huvudrätt – då bjöd restaurangen på efterrätt. På exempelvis Tranan får man i såna lägen en slät kopp kaffe som kompensation, vilket vid jämförelse är snålt.
Det är ombonad, mysigt och lite trångt.

Minus: Tyvärr innebär trängseln också att det är sjukt varmt. Inte bara vi utan även andra gäster, var högröda i ansiktet och gulpade vatten som kameler. Det var nästan så att svettpärlor trängde fram i pannan.
En annan nackdel är maten. Den är god, men inte topp-god. Mina moules var sladdriga, pommes fritesen något överfriterade. Aiolin till mina moules, förrätts-chèvren och sorbetkulan på efterrättstallriken var toppklass, men mycket var mediokert. Så jag skulle inte gå till Helena främst för maten, om jag nu är väldigt matintresserad, utan snarare för en mysig kväll.

Är lika med
: Gå gärna hit för trevlig stämning och snicksnack med vännerna, men inte för ett kök i toppklass.

Sparad under: Mat,Recension Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 6276 to the field below: