Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Vinnare frågestund Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Vinnare frågestund

Av Kicki 11:45 19/3 2009 | 2 kommentarer


Vilka bra frågor jag fick!

Det fanns tre Armani-nagellack i mörkrött att vinna i min frågetävling.
1. Ett för den mest oväntade frågan.
2. Ett lack till den som ställde frågan som det var roligast för mig att svara på.
3. Ett lack till den som flest bloggläsare har nytta av.

Och vinnarna är:
1. “Har Lars ALLTID mössa på sig, eller är det bara när du fotograferar honom?” Lisa.
2. “Jag undrar när din detox tar slut? Jag vill gärna dricka vin med dig. Vill du dricka vin med mig?” Jessica.
3. Michaelas 13-frågorsmaraton.

Jessica, Lisa och Michaela – hör av er med hemadresser på min mail, så ska ni få varsitt bergfast Armani-lack! Jag rekommenderar det till svarta kläder (på händerna) eller på fötterna hela sommaren lång.

Sparad under: Skönhet,Tävling2 kommentarer »

2 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av jessica

  19/3 2009 @ 16:19

  har jag verkligen vunnit!? Tack gulliga, söta du :-).

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Kicki

  19/3 2009 @ 17:56

  PS till Michaela: Apropå din fråga om böcker. Jag brukar säga att författarskapet är den dyraste hobby jag har. Jag tjänar inget på att skriva böcker, jag förlorar pengar. Jag gör det för att jag älskar att skriva, men tro för all del inte att du ska bli rik. Sad but true.

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 7988 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110