Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Fråga Kicki Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Fråga Kicki

Av Kicki 7:54 10/3 2009 | 16 kommentarer

intresseklubben.jpg
“Vad sa du nu igen?”

Jag har nu förstått att du vill att jag ska kommentera kommentarerna här på bloggen. Tidigare när jag har kommenterat kommentarer, har nämligen kommentarerna slutat att komma. Så då har jag dragit slutsatsen att det inte är min sak att gå in och lägga mig i vad du kommenterar, att ordet ska vara fritt i kommentarsfältet, och därför ska inte jag hålla på att skriva där. Har jag inte fått en direkt fråga, har jag alltså inte svarat på kommentarer alls.

Nu förstår jag att det har varit fel slutsats. Nu förstår jag att du VILL att jag ska kommentera själv. Så för att kompensera att jag har varit så otillgänglig för tvåvägskommunikation tidigare, tänkte jag nu testa en sån här frågestund som jag har sett att andra bloggare har. Alltså: Du kan fråga mig vad du vill. Makeup, relationer, karriär, hunduppfostran, detox och kost, träning, väninnor, hudvård, romanförfattande, hur man blir min assistent, vilken spf som är bäst i Kambodja, små vs stora snoppar, allt om terapi, restaurangtips i Venedig, hur man behandlar vuxen-acne, hur Hannah Graaf är egentligen, vad du vill! Jag kommer att svara ärligt.

För att du ska våga fråga, kommer tre frågande personer att belönas med ett mörkrött nagellack från Armani, värde 255 kr. Armanis lack är det jag har testat på sistone som sitter absolut bäst. Så här såg mitt ut efter nio dagar (totalt satt det i över två veckor):


Det är inte färgen på bilden som har skrivit brevet. Den färg du kan vinna är mörkare röd.

Try it! You might like it. Ställ din fråga innan onsdag 11 mars kl 09.00. De frågor som belönas är 1. den mest oväntade, 2. den som är roligast för mig att svara på och 3. den som flest bloggläsare har nytta av. Och fortsätt också att tävla om Elizabeth Arden-paketet. Kör hårt!

Sparad under: Skönhet,Tävling16 kommentarer »

16 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Bokomaten

  10/3 2009 @ 8:55

  Hoppla! Jag undrar om det är någon mer bok på g? Kanske ett embryo i huvudet till en ev handling som skulle kunna bli en bok i framtiden någon gång?

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Ulrika

  10/3 2009 @ 9:13

  Nej! Här tänkte jag för en gångs skulle gå in å tävla i din förra tävling. Men morgonen hade tydligen rusat iväg för mig å tiden var ute. Så istället gör jag något jag heller aldrig gör. Lägger in en kommentar. Varför? Jo, jag vill gärna ge dig feed back Jag gillar din blogg för den känns äkta. Den uppdateras ofta. Den är intressant. Du verkar ha en själskänsla som en sökare som mig själv beundrar. -Nu låter det väl som jag försöker smöra till mig en vinst men så är det inte. Trot eller ej.
  Jag är lite nyfiken på hur din detox utformas. Har själv testat lite “detox light” (svårt vara utan vin på helgen.. ; )

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Louise

  10/3 2009 @ 10:23

  Jag har dille på att fråga äldre (än mig) människor om deras erfarenheter i hopp om att kunna lära mig något så här kommer min fråga:

  Vilken är den bästa aha-upplevelse du haft, någonsin? När “poletten trillat ner” och du plötsligt sett något i ett helt annat ljus än tidigare?

  // Uppriktigt nyfiken

 • 4
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Anna R

  10/3 2009 @ 11:14

  Frilans eller fast jobb på redaktion? Pros and cons? Hur har du resonerat? Hur vågar man starta eget?

 • 5
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Pingback av Kickis skrivklåda » Gynnings parfym

  10/3 2009 @ 11:31

  […] om kändisparfymer för idag! Fortsätt ställa frågor och vinn det utmärkta nagellacket, värde 255 kr, från Giorgio Armani! Sparad under: Skönhet, Kändisar […]

 • 6
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Emilia U

  10/3 2009 @ 11:45

  Alla dessa inlägg om diverse kändisparfymer har fått mig att undra: Om du fick göra en egen parfym, vad skulle den heta och hur skulle den dofta? :)

  Mvh Emilia.

 • 7
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Eveliina

  10/3 2009 @ 12:22

  Hur gör du för att komma igång? Med en bok, artikelidé, städningen, ta initiativ till en författarträff, fika, återträffa etc? Några generella tips eller metoder?

 • 8
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av signe

  10/3 2009 @ 12:26

  Jag har vuxit ifrån tidningen Elle, jag tycker Amelia och Dv är trista tidnungar. Chic är för tunn och veckorevyn är för pubbe-ungar.Jag tycker att det finns ett glapp för tidnings-lovers i 35-års spannet när det gäller tidningar (som inte handlar om barn eller inredning). Håller du med mej? Skulle du vilja starta upp nån ny fräsch tidning och hur skulle du i så fall vilja utforma den? (i stora drag alltså)
  mvh signe

 • 9
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Ida Alm Pellbäck

  10/3 2009 @ 13:14

  HUR BLIR MAN DIN ASISTENT?
  jag lovar dig att jag har alla passande egenskaper: jag kan dammsuga såväl som organisera datum och möten. jag är också väldigt bra på att hålla ordning på saker och ting. SAMT jag kan laga god detoxmat till dig plus en supersmoothie till efterrätt… utan socker och mejeriprodukter. ibland kan jag gå ut med er fina lånehund och posta saker. jag kan locka ditt hår till olika öppningar och göra alla tråkiga saker! hur skulle du nu kunna säga nej till mig :)?

  (kicki, ta detta med en nypa salt. haha. men du vet att jag tycker du är en väldigt duktig journalist och jag skulle gärna samarbeta med dig på något sätt. jag är har allt som krävs för att bli en assistent!)

  sen undrar jag ifall du läst journalistik någonstans?

 • 10
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Jessica

  10/3 2009 @ 17:07

  Jag undrar när din detox tar slut? Jag vill gärna dricka vin med dig. Vill du dricka vin med mig?

 • 11
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Rebecka

  10/3 2009 @ 18:40

  Hej Kicki! Jag är också inne på detox och har funderat på leverrening som jag har för mig att jag har läst om här också (olja, epsomsalt, grapefrukt), har du provat den? Funkade den isf? Vågar jag?! Hälsningar, Rebecka

 • 12
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Michaela

  10/3 2009 @ 22:00

  Bra idé! Jag tänkte faktiskt föreslå en frågestund med jämna mellanrum, men strök den för att jag inte ville vara för krävande. Utmärkt nog har du självmant tagit dig an frågan.
  1. Vad bör man köpa i Franrike? Vad är betydligt billigare, dolda skatter i skönhetsdjungeln som inte finns att få tag på i Sverige öht, et c? Nuxe och Kerastase vet jag redan.
  2. Varför är det bara samma personer som cirkulerar inom tidningsbranschen? Varför tar man inte in nytt blod i större utsträckning?
  3. Tror du det finns marknad i Sverige för en tidning inom det som luddigt brukar kallas (kvinnlig) livsstil, som primärt riktar sig till *smarta*? Ja, lite som en försvenskad Vogue. DV och Elle är OK, men lite tråkiga. Resten av tidningsutbudet suger. Eller hur påminner tidningen Demo om en gratis flygplanstidning, förresten?
  4. Hur mycket tjänar en författare per sålt ex av bok? Och jag vill ha konkreta summor, inga “20 procent av förlagets säljsumma till bokhandlarna efter att blablaavdraget dragits bort”.
  5. Tror inte du också att en blond kvinna inom samma bransch som du lider av (medicinskt, alltså) narcissism?
  6. Varför forskas det inte mer inom keratosis pilaris? Jag hade betalat hur många tusen som helst för att bli kvitt mina prickar. Det måste vara en lönande bransch! Du vet ingen mirakelkräm som inte ens läkarna har fattat funkar?
  7. Vad kan man göra mot diffus rodnad i ansiktet? Om man inte vill använda foundation et c. Hatar klibb i ansiktet.
  8. Jag såg dig på bussen för ett tag sen. (Tror det var du, är inte säker.) Jag tyckte du glodde surt på mig. Gjorde du verkligen det? Efteråt, på natten, kräktes jag för första gången på år. Kan det ha haft något samband tror du? Kickis evil eye makes you vomit.
  9. Vilka är dina favoritförfattare?
  10. Om Ida blir din assistent, vill du låna ut henne till mig? Jag kan behöva lite uppassning och ompyssling.
  11. Hur explicita sexscener kan man ha i en s.k. chicklitbok som riktar sig mot tonåringar och några år uppåt?

  Och jag vill inte skåda given häst i mun, men jag behöver inte vinna det här priset heller. Det verkar vara ett jättebra lack, men jag är tråkig och uptight och använder inte nagellack mer än fyra gånger om året. Det vore att kasta pärlor för svin att ge det till mig.

  Ja, just det ja, vilken tycker du är det största svinet inom kändissverige? Nej, förresten, svara inte! Kommer bara bli en otrevlig stämning och du kanske får stryk nästa gång han/hon ser dig. Du kan ju inte alltid ha Nicke med dig.

 • 13
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Michaela

  10/3 2009 @ 22:06

  Gud, nu glömde jag ju två av mina viktigaste frågor!
  Hur kommer det sig att så många “journalister” inte kan stava eller ens grundläggande behärska svenska språket, men ändå fått tidningsjobb? Och spare me that shit att de är uppdaterade, trendiga, lyckas fånga zeitgeisten bla bla. Det finns det många som kan stava och som dessutom är smarta och roliga på riktigt som också kan. Varför siktar inte svenska tidningar högre?
  2. Är Organic Greens råkosttallrik verkligen värd priset? Blir man mätt?
  3. En timme med Engla eller en timme med Blondinbella? (Bonusfråga.)

 • 14
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Elisabeth

  11/3 2009 @ 2:04

  overfladisk kanskje, men likevel: Hvilken – eller hvilke – mascaraer er best? Den trenger ikke være ny.

 • 15
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Lisa

  11/3 2009 @ 14:34

  Har Lars ALLTID mössa på sig, eller är det bara när du fotograferar honom?

 • 16
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Pingback av Kickis skrivklåda » Vinnare frågestund

  19/3 2009 @ 11:45

  […] fanns tre Armani-nagellack i mörkrött att vinna i min frågetävling. 1. Ett för den mest oväntade frågan. 2. Ett lack till den som ställde frågan som det var […]

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 8255 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110