Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » And the winners are Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

And the winners are

Av Kicki 8:08 11/3 2009 | 5 kommentarer

Första priset i Arden-tävlingen, värde 1910 kr, går till den rimmande Emilia U, som också har kommit med en konstruktivt förslag på vad hon vill se mer av i bloggen. Egentligen tycker jag att de som tävlar utan att våga ge negativ kritik till bloggen har fuskat lite, men jag kan ha överseende med detta just för att Emelia rimmar lika bra som min pappa. Grattis! Paketet i “medium” är ditt.

Det andra första priset går till Marie-Louise, som saknar praktiska steg-för-steg-guider och är den första tävlande som efterlyser mer exakta instruktioner. Grattis! Paketet “Light” är ditt.

Dessutom var det så många finfina bidrag att jag övertalade Elizabeth Arden att skönka bort tre tröstpriser också. Min nya favoritfounation Pure Finish Mineral Powder Foundation, med borstset, totalt värde 520 kr, går till Isabelle (påpekar att priser inte får saknas!), Linnéa (som föreslår instruktionsfilmer) och Maria (som är den första som tycker att jag borde vara mer aktiv i kommentarsfältet). Grattis till er!

Vinnare, hör av er på info snabela kickinorman punkt com med era adresser så ska jag se till att ni får era vinster. Och tack du som tävlande men inte vann, din feedback har varit värdefull och jag ska tänka på vad du har sagt när jag bloggar vidare.

PS. Jag älskar att jag har stalkers. Textstalkers är dessutom så mycket trevligare än andra. DS.

Sparad under: Skönhet,Tävling5 kommentarer »

5 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Emilia U

  11/3 2009 @ 10:49

  JIPPIE, jag vann!! Ojoj, det här kan man leva länge på, tack så mycket! Har mailat min adress till dig nu. Och Grattis Marie-Louise och alla ni andra tjejer som också vann :)

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Louise

  11/3 2009 @ 12:37

  Gratis till vinnarna! :-)

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Kicki

  12/3 2009 @ 15:37

  Men om inte Marie-Louise hör av sig snart så får någon annan det fina priset…!

 • 4
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Sarah Gustafsson

  12/3 2009 @ 16:22

  Snälla…jag kan väl få vinsten isåfall..??
  har inget roligt och läckert smink..
  kram

 • 5
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Marie-Louise

  12/3 2009 @ 17:18

  Åh, vad roligt! Har precis mailat dig. Har inte fått min dagliga bloggrunda på grund av alldeles för mycket jobb så jag hoppas jag inte är för sent ute..

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 3135 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110