Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Tävling: Elizabeth Ardens vårlook

Av Kicki 14:21 6/3 2009 | 50 kommentarer

liz-varlook.jpg
Elizabeth Ardens Bronze Minerals, lanseras v 17
.

Bjooti har tidigare bloggat om Elizabeth Ardens vårlook. Jag såg i kommentarerna att gel-eyelinern Color Intrigue Eyeliner i färgen Ocean Teal var något som många var nyfikna på. Tyvärr så är den inte så bra, tycker jag. Därför valde jag att ta bort den från… (trumvirvel, och här snackar vi trrrrrrrumvirvel): Det Elizabeth Arden-paket som du kan vinna! Jag tänkte nämligen fira alla bra kommentarer jag fick på min förra tävlingsfråga genom en sjutusans tävling! Priset den här gången är två makeup-paket med (nästan) hela vårlooken från Elizabeth Arden. Massor av mineralmakeup i härliga och lättburna färger! Dessutom finns produkterna inte i butik förrän vecka 17, och eftersom vinsterna skickas ut när tävlingen är avgjord (vecka 11) kommer du som vinner verkligen att vara först med det senaste!

Och som du vet lottar jag bara ut produkter jag själv tycker mycket om, därav ingen eyeliner. Istället har jag lagt till den jättefina mineralfoundation som jag bloggade om igår.

Du kan alltså vinna ett paket med:

 • Sunlit Bronze Beauty kit, 380 kr. Ögonskuggor Coral Sands, Beech Nut, Sand Dollar, Laggon. Cheek Colour Tearose. Highlighter i Sunlit Rays.
 • Pure Finish Mineral Bronzing Powder, 315 kr, i Light/Medium.
 • Pure Finish Mineral Cheekcolor, 300 kr, i färgen Rosy Glow.
 • Color Intrigue Effects Lipstick, 210 kr, i färgen Guava Pearl.
 • High Shine Lipgloss, 175 kr, i färgen Tropicoral, en one-shot som endast finns i vår.
 • Pure Finish Mineral Powder Foundation, 320 kr, i 01 Light/03 Medium.
 • Borst-set för ultimat applicering, 210 kr.

Totalt värde: 1910 kr.

Det finns två paket att vinna, ett med ljusa och ett med medium nyanser på bronze-puder och foundation. För att tävla behöver du svara på kryssa-i-enkätfrågan, sedan svarar du tävlingsuppgiften i kommentarsfältet. Där anger du också vilket av de båda paketen du vill vinna.

Vilken är DEN FRÄMSTA orsaken att du läser denna blogg? (Du kan lägga till ett eget svarsalternativ.)
 • Lägg till ett svarsaletrnativ
Visa resultat

Tävlingsuppgift: Berätta vad som är det bästa med den här bloggen. Berätta också vad du tycker kan förbättras.

Var noga med att fylla i din mailadress korrekt, annars diskvalificeras du av den enväldiga juryn (=jag). Och precis som vanligt får även personer som känner mig tävla. Den här tävlingen pågår till tisdag 10 mars kl 09.00. Och tävla som tusan nu. Den här vinsten är så bra att jag funderar på att tävla själv.

Sparad under: Recension,Skönhet50 kommentarer »

50 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Maria

  6/3 2009 @ 14:34

  Åh herregud, jag kommer vara så nervös över chansen att kunna vinna ett sånt här fint paket att jag inte kommer kunna andas tills resultatet avslöjas! Jag vet inte vilken nyans jag passar bäst i, är nog snäppen mörkare än du är så kanske medium snarare än light? Dvs, båda passar nog helt utmärkt.

  Det bästa med den här bloggen är, som jag la till som alternativ, att du är grymt rolig OCH skriver om smink. För mig är det det bäst(h)a av två världar. Jag älskar din stavningsfascisism, och är likadan – även om inte lika upplyst kanske, då jag inte är utbildad inom skrivande. Det jag tycker kan bli bättre är svar på kommentarer, även om dom kanske inte innehåller en fråga utan mer en åsikt eller hejarrop.

  (Jag kommer ihåg det första jag läste av dig, det var ledaren i SOLO. Om jag inte är helt ute och cyklar så handlade det något om kroppsmålning/kroppsstrumpa i guld, men det viktigaste var att jag skrattade så jag grät.)

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Anna R

  6/3 2009 @ 15:39

  Jag gillar kombinationen av skoter och läppstift. Nu är det väl i ärlighetens namn inte så värst mycket skoter, men ibland smyger sig lite norrlandsromantik in i storstadslivet. Du skriver roligt och rappt och väjer inte för en blandning av yta och djup, vilket passar mig. Ibland allvarligt om vänskap, ibland om nya färger på ögonskugga, något jag gillar att läsa om mer än att använda, även om jag borde. Jag har en känsla av att du antagligen skulle kunna tala om för mig hur och vad, likväl som var man äter bästa rensteken. Det är lite kompiskänsla över bloggen, även om du naturligtvis knappast känner de flesta av läsarna, eller dem dig. Men själva känslan gillar jag. Däremot gillar jag inte att du inte tar del i kommentarerna. Där kan du skärpa dig.
  Om jag skulle vinna så antar jag att medium skulle passa mig.
  Tack för en bra blogg!

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Carina

  6/3 2009 @ 15:43

  Jag har i princip inte deltagit i en tävling sedan jag vid, vet inte, kanske 7 års ålder, var med i en teckningstävling i Go’morron Sverige. Det var på temat ”Vänner i trafiken”. Min teckning var jättefin med glada fordon och fotgängare som samsades ute på gatorna. Jag vann ett kit till cykeln, innehållande reflexer för fälgarna och en sådan där orange pinne (stingpinne?) som man som barn skulle ha på pakethållaren och som stack upp och gjorde det cyklande barnet mer synlig ute bland bilarna. Det var en skittrist vinst. Jag skulle behöva något roligare och det här är ju en JÄTTEROLIG och alldeles fantastisk vinst!
  Dessutom läser jag din blogg för att du är kul, härlig, underhållande, smart, begåvad, intelligent och en jävel på skönhet (och en massa annat). Jag läser till och med om saker som du redan berättat för mig på telefon (ja, jag är en väninna, men vi fick ju vara med och tävla) bara för att det är så kul att få infon även i skrift med den Kicki-typiska sarkasmen.
  Bloggen är bra som den är, se bara till att fortsätta hålla uppe tempot med många inlägg om ditten och datten.

 • 4
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Sanna R

  6/3 2009 @ 16:24

  Jag tycker att din blogg är så himla bra för att den är rolig, jag skrattar ofta högt. Och att den innehåller mycket skönhet.
  Jag har väl följt dig i smyg rätt länge och blev oerhört glad när jag hittade din blogg. Känner mig nu som värsta förföljerskan men så är de kanske inte riktigt. Jag har växt upp med dig i alla olika tidningar, jag tror om jag inte minns fel att du jobba på Frida och där hade nu något reportage varje nr om något du prövade på. Kommer speciellt i håg när du skulle pröva några strumpbyxor och de fotona som var med var hysteriskt roliga, Och du verkade stå för att du inte var perfekt vilket jag gillade då och verkligen gillar nu i bloggen också.
  Det jag tycker mer är väldigt bra är att du blandar mat, resor, smink och humor i en väldigt fart. Och att du skriver om djur och verkar vara en väldigt stor djurvän precis som jag.
  Fast jag följt dig i många år i olika tjejtidningar blir jag inte trött på dig utan vill veta mer. så det vill jag ha mer av här i bloggen mera hur Kicki är som person, vad du tänker och vad du känner. Hur är du när du är arg, blir du ens arg? Eller är du bara glad och rolig jämt som här på bloggen??
  Vill även tacka för att du fick mig i mina hemska tonår att förstå att det är okej att bjuda på sig själv och inte vara perfekt hela tiden.
  Läste nu igenom min kommentar och jag verkar vara en galen stalker, hoppas du inte blev allt för rädd för mig nu. :-)

 • 5
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Rebecka

  6/3 2009 @ 16:30

  Jag valde alternativet smink rolig för att jag verkligen gillar hur du blandar olika dimensioner i din blogg och ger den yta, djup och bredd! Mixen på bloggen är ett riktigt bra exempel på att man (sic!) som kvinna kan vara snygg, smart och rolig på samma gång istället för tradiga och stereotypa föreställningar om ytlighet som något mindre fint och något som utesluter andra kvaliteter. Sedan gillar jag din Norrlandsanknytning eftersom jag själv är Umebo! Förbättringar är (såklart) fler uppdateringar, men till skillnad från en av de andra kommentatorerna tycker jag att ditt deltagande i kommentarerna är ett bra sätt att ge feedback. Jag tror att de ljusa nyanserna skulle passa mig perfekt!

 • 6
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Åsa Olofsson

  6/3 2009 @ 16:32

  Hm jag tävlar inte vill bara säga att jag läser den för att den är bra, du skriver klurigt, rakt på sa, inget valler och kul att läsa vad du gör!

 • 7
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Lisa

  6/3 2009 @ 17:38

  SACRE BLEU, jag tar min hand ifrån allt dravel om avhuggna armar! Känner mig plötsligt beredd att offra en fot för den här vinsten. Kanske ett ben, till och med. Eller hell, hugg av hela huvudet när du ändå är igång! Eller gör inte det förresten, det blir så lite kvar att sminka på då.

  Det bästa med den här bloggen är att den är rolig. Det är inte så väldigt ofta jag läser saker som jag gör så jag skrattar så jag gråter på offentliga platser, men du kan faktiskt skriva så. En gång fick till exempel ett nummer av Solo mig att skrattgråta mig igenom en hel flygresa mellan Stockholm och Växjö, och sedan dess har jag läst dina texter lite där jag kunnat hitta dem. Finns det något som heter textstalka? I så fall är det kanske det jag gjort. Gillar också att läsa om din vardag som journalist. Journalister är trots allt ungefär det bästa jag vet.

  Jag uppskattar inläggen om felstavningar och din karriär som groupie åt starpilots mer än inläggen om mascaror, faktiskt. Så om jag fick önska skulle bloggen förbättras genom mer vardag/humor och mindre skönhet. Jag tycker däremot inte att du behöver bli bättra på att svara på kommentarer. Nästan alla bloggare som svarar på kommentarer tvångsmässigt blir intetsägande ändå, tycker jag.

 • 8
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Lisa

  6/3 2009 @ 17:41

  Och P.S! Det ljusa paketet, tror jag skulle passa mig bäst. Ser i alla fall skrämmande ljus ut när jag ser mig i spegeln nowadays.

 • 9
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Sanna R

  6/3 2009 @ 18:01

  Ouuups glömde säga att det ljusa paket passar mig bäst, då jag är väldigt blek eller i bästa fall rosa…

 • 10
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av punaniii

  6/3 2009 @ 18:04

  Alltså, det är nog lika bra att du inte låter mig vinna -för jag kommer börja grina av allt fint som tävlas ut -och hur skulle det se ut om stans stora vakttjej står o lipar över att hon får skönhetsprodukter?

  (Ungefär så bra som den bild som är upplagd på fejsbåk med min hand fylld av de allsköns läppglans jag har. Fast jag råkade ha en stor med mej, samtidigt. Och det tyckte min fotbollsjobbskollega var sjukt kul! Kontraster, kontraster…)

  Jag har gillat din blogg från jag fick tipset om den från “tre stycken”. Du kan din grej, men är ändå ödmjuk kring den och lägger inte upp sönderphotoshopade bilder som inte är du. Du står för “hej, jag kan smink men ser ändå inte ut som Oprah med ett ständigt gausisk oskärpa över mig i rutan”.

  Ödmjukhet är din storhet och det att vi får inblick i din äkta vardag, men skitig o hårigt hundliv, till detox och glamorösa fester som inte alla vi andra svennebananer kommer med på. I like!

  (att du dessutom tar dig tiden att skriva peppande mejl och visar att du bryr dig om mig som läsare är sånt som ger mig gåshud. tack. än en gång!)

  Om jag skulle få börja lipa (läs:vinna) är frågan om nyans inte svår. Idag fick jag höra “det ser ut som jag masserar ett par trosor och ett hårsvall. Var mitt vita lakan börjar och kroppen slutar ser jag inte”…

 • 11
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Clara

  6/3 2009 @ 19:18

  Det bästa med bloggen är det jämnt strömmande språket och den flitiga uppdateringen, det intressanta persongalleriet och reflexionerna över små och stora saker i livet som framförs med humor, allvar och uppriktighet. Jag tycker om att det du skriver känns genuint och äkta och att du också levererar rikligt med bilder. Det är en trevlig upplevelse att läsa dig!

  Jag tycker om att du är personlig utan att bli privat och jag vill gärna ha mer av dina personliga reflexioner på bloggen. Jag vill veta mer om saker du är med om i din vardag och speciellt de saker du upplever som är så långt ifrån många andra människors vardag. Och jag önskar att du fortsätter leverera detta bloggbubbel i samma sköna mix av glamouröst kristallglas på fot och jordad norrländsk kåsa.

 • 12
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Malin

  6/3 2009 @ 20:37

  Det bästa med bloggen är att jag alltid blir glad och överraskad när jag läser den, hur många bloggar blir man egentligen det av?
  Jag skulle vilja se mer sminkningar eller iaf swatches på sminket du vältrar dig i. Fler recensioner och tävlingar(!) skulle också piffa upp.:)
  Puss!

 • 13
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av signe

  6/3 2009 @ 21:33

  Din blogg är glamorös men på ett sätt man kan ta till sig. Du “skriver inte upp saker” för att verka intressant eller för att som många andra verkar göra, försköna sitt liv och sin vardag genom att låta ytligheten ta över. Som om det vore något att sträva efter. Man man blir ju bara trött på alla Gucci,Botega, Chanel,och “allt vad det heter-brudar” som ska visa upp sina tröttsamma looks och väskor och Gud vet allt. Lagom är bäst.
  Lite glamour kan aldrig skada. Men för mycket kan.

  Jag vill ha mer smink-köp-tips, mer foton, och varför inte, fler mat-tips! Jag provade ju din omelett-tortilla och den är numer flitig gäst på tallriken.GOD.

  Mindre av hundar på bloggen. Nu blir det säkert minuspoäng,för hund-diss, men jag är ingen hund-entusiast även om det är fina djur.

  Och ingen rövslickare heller. Nån måtta får det vara med beröm.

  Om jag vinner vill jag ha den mörkare varianten av produkt-kitet.

  Hej.

 • 14
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Carina

  6/3 2009 @ 21:45

  VÄNTA! Jag glömde ett skäl till att jag borde vinna. Jag fyller år i dag och dessutom 39. Alltså sista gången jag fyller 30-something.

 • 15
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Elna

  6/3 2009 @ 22:10

  Halkade in på Din blogg via ett” bananskal” och såg det fantastiska priset i din tävling. Klart man måste vara med.Tror det ljusa passar mig bäst. Ska fortsätta läsa Din blogg nu när jag hittat dit.Hej!

 • 16
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Anne

  6/3 2009 @ 22:22

  Oj vilket fint pris :)

  Det jag gillar så väldigt mycket med just din blogg är att du skriver personligt, utan att det blir för privat. Det är en perfekt avvägning – en inblick i ditt liv, utan att man får känslan av att störa. Dessutom är det förstås roligt att läsa om nyheter på skönhetssidan – jätteroligt faktiskt. Om jag råkar vinna är det ljust paket som gäller, eftersom jag är lika blek som spöket Laban. :)

 • 17
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Marie-Louise

  6/3 2009 @ 22:28

  Det bästa med din blogg är att en sminknovis som jag kan känna mig som ett proffs när jag går till parfymeriet efter att ha läst inlägg av dig! Jag tycker att testerna är till otrolig hjälp, och det är kul att läsa om allt annat som händer i ditt liv mellan ”sminkerierna”. Dessutom är inläggen välskrivna.

  Jag vill läsa mer om praktiska detaljer. Hur gör man för att få till den där fantastiska eyelinern och döljer man blemman på bästa sätt? Såklart vill jag har mer tester, men jag är ju något av en testjunkie (allt från cykelhjälmstester till stereosladdstester slukas av mig)…

  För mig skulle definitivt det ljusa paketet fungera bäst!

 • 18
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Katarina

  7/3 2009 @ 1:01

  Det bästa med din blogg är att man får något annat, mycket bättre än dagens outfit osv, nu måste jag erkänna att jag är en blogg slukare, men känner att det är dig jag kan relatera till. Har ju växt upp med dig i alla tjejtidningarna från förr. Tycker att din blogg är jätte bra, gillar tävlingarna, men det är faktiskt första gången jag försöker mig på att tävla.
  Tycker din blogg är jätte bra saknar faktiskt ingenting.
  Är en ljus typ som alltid får ta den ljusaste nyansen när det gäller foundations.
  P.s längtar efter din nya bok streck läste den första på en dag

 • 19
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Anna

  7/3 2009 @ 10:12

  Åh jeedrans. Gud vad trevligt det hade varit att blir ringmärkt med något flådigare än Rimmel i t-zonen.
  Jag gillar ju din blogg för att du inte blajar. Du är väldigt rolig när du vill, klok när du vill och skriver liksom råbra om det du väljer att skriva om. Inget mittemellan-tjafs. Att du dessutom kan skriva om skönhet OCH stava gör att din blogg är ett unikum i skönhetskategorin.
  Om jag skulle få önska något så skulle det vara att du bloggade om lite mer personliga ämnen. Inbillar mig att du gjorde det mer förr.

  Om jag skulle vinna så är jag en blekfis. Genomskinligt grågrön.

 • 20
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Jenny

  7/3 2009 @ 16:03

  Bästa bästa med din blogg är att jag får glamour och skönhetsdosen oavsett hur jag ser ut. Alltså, jag slipper snorkiga skönhetskonsulter vid disk som synar min råttfärgade utväxt och bebis-vaken-om-nätterna-ringar under ögonen. Så nu sitter jag här i mjukisbralla och frossar i det senaste för min vintertrötta hy. Lycka! En annan bra sak är självfallet tävlingar som denna. Vilken drömvinst! Och vilken storsinthet att lotta ut något som du så lätt skulle kunna smyga in i ditt eget badrumsskåp – all cred.

  Jag skulle gärna se fler före och efter-bilder. Alltid lika kul att se vad den nya, sensationella produkten har för effekt i verkligheten.

  Om jag, kvinna i mina bästa år som är svältfödd på sminklyx, vinner så är jag Mrs Medium.

  Ha en härlig lördag!

 • 21
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Elin

  7/3 2009 @ 17:12

  jag skulle svara på att du håller en skön blandning av saker, du skriver om skönhet samtidigt som du håller en härlig balans med sköna historier om dig och din omgivning. du har ett grymt skrivspråk så det saker du skriver om blir oftast riktigt bra, utom som i inlägget http://www.kickinorman.com/blog/?p=4254 då det blir klockrent. klart man kan vara groupie! 😉
  det som skulle kunna förbättras är väl att inlägg publiceras mer jämt, kanske att du har ett lager som du slänger ut nåt från då bloggtorkan infinner sig?

 • 22
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Linnéa

  7/3 2009 @ 17:54

  Hallå hallå!
  Är ganska ny läsare på din blogg men jag kommer tillbaka hit pågrund utan den känslan som du och din blogg ger mig kropp och mitt sinne varje gång jag klickar mig in hit. Som så många andra har sagt så får jag ont i mitt lika sminkdunkande hjärta då jag ser vinsenrna och ska härmed vara en bättre människa tills vi får veta vem som vinner så min karma hinner ifatt mig. 😉

  Det jag tycker att du kan förbättra(som många verkar ha glömt att svara på?) är att du skulle kunna ha videos där man får se när du testar olika produkter eller där vi får se hur du sminkar dig. Det här är en stor grej på youtube som jag inte vet om du har fått upp ögonen för eller inte men sök på makeup tutorials på youtube så får du se hur jag menar ungefär.

  Hare gött och lycka till åt mig!
  (Jag tar vilket paket som helst, det kvittar för min del)

 • 23
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Bokomaten

  7/3 2009 @ 22:18

  Oh my, vilken toppvinst!! jag gillade iofs VLD-tävlingen också, men det här är ju helt otroligt. Men det är lite det som gör den här bloggen. Det känns somen personlig och privat blogg av någon som bara tycker det ärr skitkul att skriva men så ör det uppblandat mer riktiga proffsgrejer som en vanlig mode/sminkbloggare bara kan drömma om. Jag menar, det är jätterolgit att läsa dina personliga inlägg OCH kunna få riktiga proffstips på smink och hudvård mm. Om något skulle jag dock gärna se lite mer av dig i testandet och tipsandet. Maskarajämförelesr är kul, men jag vill gärna veta vad du i slutändan själv väljer en måndagmorgon/fredagkväll.:-) Och sedan är ju jag som bokbloggar nyfiken på om det kommer någon mer bok förstås… kanske en bokhörna förresten!? Inte vanlig skönlitt kanske då utan mer fackböcker med smink/mode eller liknande. Finns väl fler än Kevvyns sminkböcker skulle jag tro…

  Jag är mest sugen på paketet med medium-nyanser men jag blir så nervös när jag tänker på det att jag blir osäker. Tror jag har ljus hy på vintern men har ju varit på semester så är nog lite mörkare nu… Jisses vad jag skulle skryta på biblan där jag jobbar, haha.

 • 24
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Katarina

  8/3 2009 @ 0:01

  Jag gillar bloggen eftersom den är personlig, gillar allt från pressträffarna ( speciellt den mindre lyckade med mutförsöket, allt för att testa gunk, underbart, log stort) till en bra blandning av smink och personligt. Man får lära känna personen bakom tagentbordet och på så sätt är det lättare att lita på bloggarens åsikter eftersom den känns nästan som en bekant/vän och vänner litar man på.

  Det finns inget värre en de som bara visar produkter utan att ge något av sig själv, som de har något att dölja, köpta på nåogt sett.

  Det jag skulle vilja se mer av är hur du jobbar, från pressutskick till sidor i tidningen, så man får se mer hur industrin. Och hur man klarar göra sönder allt fint smink för fotona. Jag skulle ALDRIG kunna krossa fina skuggor.
  Jag tror alla skulle dö av lycka för det paketet. Jag tror mörk är bättre än ljus men jag skulle inte tacka nej till någon av dem.

 • 25
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Sandra

  8/3 2009 @ 10:00

  OM jag skulle vinna, så skulle jag passa i light-färgerna! Så blek som jag är:P
  Nu är jag förvisso här bara första gången på besök, men du verkar ha en intressant skönhetsblogg (ska läsa igenom gamla inlägg så fort jag skrivit klart!). Du själv verkar vara proffsig också, känns som om du är utbildad make-up artist eller något:) jag har säkert fel men men.
  Och jag vill så gäärna ha paketet! Jag hittade tävlingen av en slump, eftersom jag googlade på recensioner på mineralpudret av Elizabeth Arden, den verkar ju vara så bra o så är jag så sjukt sugen på mineraler som får min stackars hud att andas.

 • 26
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Isabelle

  8/3 2009 @ 13:28

  Eftersom jag är lite utav en pessimist, hatar jag allt som oftast bloggar som handlar om mode, skönhet och ytligt snack (även fast jag egentligen Älskar allt som har med smink och skönhetsprodukter att göra.) Men när jag av en slump hittade till din blogg, blev jag snarare inspirerad och nyfiken. Din blogg är den enda jag faktiskt läser var dag. Du skriver på ett intressant sätt, verkar vara en jordnära människa, och din blogg fungerar som en guide för oss som är på jakt efter det perfekta sminket. Det är det absolut Bästa med din blogg.

  För att komma på något som kan förbättras måste jag gräva djupt i tankarna… Jo, på ditt foundationtest till exempel, där skulle jag gärna sett att du skrev ut priserna. Så, mer info i dina tester.

  Jag håller tummarna för vinst i denna tävling, som den fattiga student jag är. För vilken tävling det är! Grymmaste priset på länge. Skulle jag vara en av de lucky number two, då kan jag gärna ta emot det ljusare kitet – vinterblek hy, oh yes.

 • 27
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Ida Alm Pellbäck

  8/3 2009 @ 13:42

  åh kicki, att beskriva din blogg är svårt. dock är den min absoluta favorit, allra mest för att du får mig att skratta, oavsett om inläggen handlar om smink eller hundar. din smått cyniska (ibland, i alla fall) är så otroligt härlig! många skönhetsbloggar handlar enbart om dagens outfits och nya skor. din blogg är någonting helt annat. din skrivande inspirerar mig att leva fullt ut. kanske låter det töntigt, men nu när jag pluggar journalistik och läser hur intelligent du jobbar och självständig du är så ryser jag. varje dag ser jag fram emot att läsa din blogg, det är en riktig höjdpunkt för mig eftersom det alltid gör mig så glad.

  jag tycker så mycket om tonen du skriver med, men ifall någonting skulle förbättras skulle det vara att läsa mer om hur du jobbar.

  ifall jag skulle vinna det mörkare smink-kittet skulle jag bli så glad. det är nämligen så att jag varje dag måste åka pendeltåd ut till en riktigt hemskt miljonprogram, nämligen flemingsberg (där jag pluggar). för att det ska kännas lite bättre brukar jag klä upp mig och sminka mig fint, och med dessa produkter skulle min fantasi om att jag egentligen är någonannanstans funka perfekt!

  hoppas du får en fin söndagkväll! Ida

 • 28
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Isabelle

  8/3 2009 @ 18:15

  Jag fastnade för den här bloggen på en gång, kanske för att jag har “följt” dig genom tjejtidningsdjungeln och läst dina krönikor, artiklar och reportage gång på gång. Det jag tror att jag tycker är bäst med den här bloggen är att den har så många sidor. Den är otroligt klok, fantastiskt rolig och blandar livets mer eller mindre goda sidor tillsammans och resultatet blir en sötsur smoothie, som känns bra för både mage och själ. Det är få bloggar som lyckas med det konststycket.

  Det vore självklart roligt om man varje dag var säker på att få sin dos av Kicki, det vill säga att det kom inlägg lite oftare, och lite jämnare. För en riktigt bloggjunkie som jag, så känns varje dag en aning tom när det inte har kommit några nya inlägg från favoritbloggen!

 • 29
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Agnes

  8/3 2009 @ 18:21

  Det bästa med den här bloggen är blandningen. Det är inte en renodlad mode/skönhetsblogg och det är inte en renodlad blogg om renar och Norrland. Jag gillar båda delarna, att det är allvar och vardag, att det är skönhet och glamour – att båda sidorna får synas då det ena inte kan existera utan det andra. Det är kul att den handlar om dig och om ditt liv och de som finns i din närhet, men även om dem som kanske inte finns i din direkta närhet men som du ändå skriver om. Jag gillar också att den handlar om grejer; smink och mat och upplevelser – allt utifrån ditt perspektiv. Jag tycker det är bra när du ger kritik, både bra och dålig kritik och att du visar att du tycker det är viktigt att kunna ställa krav på produkter och service/tjänster. Jag tycker själv det är väldigt viktigt att kunna säga till när något är fel, men också lika viktigt att ge beröm när det funkar bra. Jag måste erkänna att jag fått lite gåshud ett par gånger av de inlägg du skrivit om när du gett negativ och positiv kritik till dem du tycker förtjänar det(mer sånt). En annan del som är väldigt viktig för mig i din blogg är att du spelar väl efter de etiska aspekter en journalist måste ta hänsyn till. Det känns äkta och genuint när du skriver om skönhetsprodukter och jag känner att jag kan lita på att du bara skriver om sådant som du själv väljer. Att du skapar en känsla av att man kan lita på dig gör att jag kommer tillbaka hit och läser. Som svar på vilken den främsta orsaken till att jag läser din blogg la jag till ett eget svarsalternativ som sammanfattade de förväntningar jag hade när jag klickade mig hit. Att du uppfyller de förväntningarna i nästan alla inlägg förstärker bloggens seriositet.

  Ja, vad ska man säga, finns det något att förbättra efter ett sådant uppradande av positiva saker med bloggen. Jag är jäkligt nyfiken, rent ut sagt, på hur du skulle hantera mer politiska/etiska aspekter kring det du skriver om. Du skriver lite om de aspekterna ibland men det skulle jag kunna tänka mig att se mer av. Ja, ungefär så, varken mer eller mindre.

  Då min hy nästan är ljusare än bakgrunden i den här bloggen(i alla fall i min webbläsare) önskar jag mig det ljusa paketet om jag har turen med mig.

 • 30
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Lotta

  8/3 2009 @ 18:50

  Hej!
  När jag halkade in på din blogg så fastnade jag direkt.
  Det finns många anledningar till det och mycket som är bra med din blogg, men det är några saker som gör det där lilla extra för mig. Jag gillar att den är seriös, och då menar jag inte på ett tråkigt sätt utan på ett förtroendegivande sätt. Jag litar helt enkelt på det du skriver. Jag gillar din humor som lyser igenom de flesta inläggen. Det är ofta svårt att inte dra lite på smilbanden. Jag gillar språket, det är viktigt för mig och jag tycker det är jobbigt att läsa bloggar som är slarvigt skrivna. Jag gillar att din personlighet genomsyrar hela bloggen, och skapar en känsla av att man känner dig. Det du skiver och dina åsikter känns rättframma och säkra, och det är något jag uppskattar mycket.

  Om jag ska säga nåt som skulle förbättras så är det nog att du skulle bli bättre på att svara på kommentarer. Det kan säkert vara svårt att hinna med, men..
  Sen skulle det vara kul om du skrev mer om dina personliga favoriter i olika kategorier.

  Men tack för att du driver en härlig blogg!
  om jag vinner skulle jag bli glad om jag vann den ljusare paketet!

 • 31
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Anna-Lena

  8/3 2009 @ 20:22

  Hej! Jag uppskattar att du skriver initierat om skönhet, tar ämnet på allvar och att du har integritet.

  Jag tycker man behöver något slags oberoende guiding light i den djungel av produkter som finns. Själv är jag sådan som får hjärtklappning av att läsa reklamtexter om skönhetsprodukter. Hjärtklappning av glädje och vill-ha-känsla, men det slutar oftast med att jag blir förlamad av beslutsångest för alla produkter verkar så bra och jag vet inte vad jag ska satsa på. Det är här dina recensioner och kommentarer till olika produkter kommer in i bilden. Jag litar blint på dig.

  Att du uppdaterar regelbundet är också en komponent som förhöjer det hela, och din humor givetvis. Det faktum att du väver in ditt eget liv i bloggen gör att du blir trovärdig.

  Det jag vill se mer av i skönhetsväg är t ex tips på bra böcker om skönhet och make-up, tips på bra verktyg, handfasta och avancerade så-gör-du-råd t ex har jag aldrig fattat hur man får till sotade ögon utan att se ut som en förgråten emo-tonåring. Innehållsförteckningarna till skönhetsprodukter skulle vara bra att lära sig mer om. Vilka ingredienser ska man se upp med, parabener och allt vad det nu heter. Eftersom jag 36 och har en liten ålderskris så jag har jag ett nyväckt och oroväckande stort intresse/behov för anti-ageprodukter och skulle gärna läsa om vad man ska tänka på – Boots’ Beauty Serum är det så bra som det sägs, är billigt lika bra som dyrt etc etc.

  Oj det här blir långt, bäst att jag stoppar här.

  Skulle jag vinna passar jag nog bäst i light-paketet.
  Tack för en bra blogg hälsar Anna-Lena

 • 32
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Michaela

  9/3 2009 @ 8:33

  Jag läser den för att den skriver om skönhet OCH är välskriven och rolig. De senaste faktorerna är mycket viktiga! Dessutom tydligt skriven av en vänlig och intelligent person.
  Gillar dessutom att du skriver när du inte tycker något är bra, är trött på bara fjäsk eller när folk inte berättar om negativa erfarenheter, oavsett om det handlar om caféer, ögonskuggor eller bruncher.
  Ogillar dessutom massa lata “oh, här är en bild på nya reklamen för blablamärket” – tycker det är helt ointressant. Man vill ha någon som testat det och ger det en ärlig bedömning, gärna i förhållande till likadana produkter inom andra märken.
  Du kan dock utesluta mig ur lottningen, jag använder mest mascara, kajal och ögonbrynsfärg, då är det lite onödigt om jag vinner. :)

 • 33
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Sarah Gustafsson

  9/3 2009 @ 8:44

  Insåg att jag bara MÅSTE tävla när du erbjuder en sådan läcker vinst.
  Det jag gillar med din blogg är din ärlighet, och att du inte är rädd för att vara obekväm.
  ex. Ditt inlägg om brunchen på Haga. Kanonbra och ärligt..
  Dina roliga inlägg om dag-hunden…är helt underbara..skrattar så jag gråter många gånger mer sånt.
  Och sen varvar du det med bra skönhetstips…kanonbra.
  Vore kul att läsa mer av Sam..hur han ser på ditt arbete, daghunden m.m
  Kram
  Sarah, en av testarna.

 • 34
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Eveliina Kokko

  9/3 2009 @ 12:09

  Bloggen är ett roligare, bättre och mycket annorlunda altenativ till andra modebloggar. Till att börja med hoppar du inte alltid genast på en trend. Som läsare får man ingen köpångest av dina tips, de fungerar istället som inspiration. Istället för att hetsa till att skapa “vårens” trend med specifika plagg, går du din egen väg, vilket enligt mig är helt nödvändigt om man vill sticka ut som riktigt modemedveten.

  Vidare ger du ett väldigt mänskligt intryck. Oavsett om du skriver om ditt liv som hundvakt, den senaste eyelinern, en kuvertväska du bara måste ha, så finns alltid du ständigt närvarande. Du är inte köpt av vare sig hunden, kuvertväskan eller sminkmärket. Det känns med andra ord väldigt mycket mer äkta än andra mode och skönhetsbloggar.

  Tilltalet är verkligen toppen, det som skulle kunna bli bättre är om man som läsare kan veta när man kan förvänta sig olika typer av inlägg. Att du mer eller mindre schemalägger vissa typer av inlägg till specifika dagar. Detta för att det inte bara fem inlägg i rad ska bli smink, eller mode, eller liknande. För blir det för mycket av något ämne kan bloggen emellanåt kännas lite tung och jobbig att läsa i ett huj. I övrigt gärna mer tips på utländska shopping och skönhetsportaler. Dela med dig mer av dina egna webbfavoriter!

 • 35
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Kristin

  9/3 2009 @ 16:09

  Det som är bra med bloggen:

  – snabbheten, oräddheten och tuffheten i kritiken du ger. Den är saklig och intressant

  – snabbheten, oräddheten och tuffheten även i den positiva feed back du ger vissa händelser, varor, företeelser. Den är lika saklig och intressant den!

  – att ditt språk är vuxet och andas skribenterfarenhet. Skönt att läsa!

  Det som kan bli bättre med bloggen:– utveckla gärna resonemang kring journalistik och pressetik. Du har lång erfarenhet!
  – bjud gärna in vänner ur ditt nätverk (ännu mer) som kan bli grillade med några korta frågor, människor från mode, smink, skönhet, hälso och skribentbranschen
  – skriv gärna mer om ekologisk mat och sånt (inte detox) jag minns tidigare resonemang om majskyckling och Saltå Kvarn-sortimentet på Ica Globen
  – skriv gärna mer om litteratur och resonera gärna kring starka kvinnoroller och annat som får ens intellekt att stimuleras. Det är du bra på!

  Tack för en rapp och tuff blogg!
  Kristin

 • 36
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Louise

  9/3 2009 @ 16:41

  OJ va många svar du fått! Klart, med så fint pris…! :-)

  Nåväl. För att svara på frågan skulle jag vilja jämföra din blogg med Blondinbellas.

  Min teori är att hennes “storhet” bygger på att hon lever det liv alla unga tjejer drömmer om att leva. Det är shopping, invigningar,skönhet, teve-intervjuer, Let’s dance, fotograferingar, framgång. Klart att alla 13 till 20-åringar vill ha det. Och du Kicki, du är en matigare, smartare och mer vuxen variant av Blondinbella. Vi som läser din blogg ser förhoppnings livet från än annan synvinkel än Blondinbellas läsare MEN jag tror att alla kvinnor innerst inne drömmer om att leva ditt liv.

  Även om man trivs alldeles utmärkt med sitt eget är ditt liv en dagdröm. Det är det jag gillar med din blogg: Den är en dagdröm come true.

 • 37
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Louise

  9/3 2009 @ 16:48

  Jag glömde vad som kan bli bättre! Det var det priset det. Men ändå: Jag har inga åsikter kring hur du skulle förändra din blogg. Jag tycker att vissa ämnen (skönhet, reflektioner kring livet och vänskap) är mer intressanta än andra, men Allt är ju en del av dig och därmed köper jag Allt. Slätstruket svar kanske, men uppriktigt.

 • 38
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Marit

  9/3 2009 @ 19:33

  Vad som är bäst med din blogg är att den genomsyras av din personlighet.
  Skulle inte bli förvånad om du drog på dig Graningekängor till cocktailklänningen bara för att det ska vara bekvämt att gå.
  Det känns som om du gör “den fina världen” tillgänglig även för oss som inte bor i Stockholm och avdramatiserar haussen kring hela cirkusen.
  Med härlig norrländsk ärlighet både rosar och risar du produkter, evenemang och det mänskliga beteendet med en härlig glimt i ögat och öppet sinne.
  Dina bataljer med Nicke får mig att kikna av skratt och ditt engagemang för herrelösa hundar fyller mig med respekt.
  Vad som kan bli bättre? Tja, det är nog att vi som följer din blogg blir bättre på att kommentera.. Är urusel på att visa dig den uppskattning jag faktiskt anser du är värd.
  Visar mig mest när du tävlar ut några av dina glamorösa vinster.. Hur pinsamt känns inte det..?

  (Tror att medium skulle passa mig bra om jag vinner..)

 • 39
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Elisabeth

  9/3 2009 @ 20:29

  Det er veldig mye å si om bloggen din, men det aller beste er at den er troverdig. I den store jungelen av mote/skjønnhet/livsstilsblogger er det tydelig at mange skriver kun om ting de får gratis, eller skriver om produkter slik at de skal få gratis ting i fremtiden – men jeg tror på det jeg leser her. Det er jobben din, dette kan du, og du har ingen som helst grunn til å skrive pent om noe du ikke liker. Spesielt ikke i din private blogg, der du ikke trenger å tenke på annonsører. Urettferdig, vil kanskje noen si, da du sikkert har en jobb mange drømmer om, og dermed har et fortrinn. Man kan også kalle det flaks, eller rett og slett bare et bra resultat av mange års hardt arbeid. Men uansett hva man kaller det, det er god, underholdende og obligatorisk lesning. Stå på!

  Og så skader det jo ikke at bloggen er velskrevet, med nok private innlegg, slik at vi møter kvinnen bak bloggen også – med en akkurat passe dose humor.

 • 40
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av adine

  9/3 2009 @ 21:12

  Jag har din bloggs länk i mina favoriter bredvid DN, cnn och glamour bara för att den ger de bästa snabba tips och nyheter om skönhet och allt annat! Det känns bara så äkta.
  ps: och tack för att du inte har nån reklam!

 • 41
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Mickeyy

  9/3 2009 @ 22:02

  Jag gillar din blogg skarpt! Vilket är nästan ett mirakel då jag oftast är väldans kritisk till sminkbloggar (missförstå mig inte jag älskar att läsa dem och följer flera) men det känns samtidigt som att jag ofta är på vakt, försöker se igenom bloggarna och såga (för mig själv i mitt huvud då endast) allt jag kan hitta. Din blogg känns annorlunda. Den känns Ärlig. Jag märker att det sitter en människa bakom den och skriver, med Egna tankar och presonlighet.. Just det tycker jag saknas i många andra bloggar. Du hissar och dissar efter eget huvud och det önskar jag att flera skulle våga ta efter!

  Det jag tycker kan förbättras lite är inte allt för mycket. Det är redan en skön mix. Men släng gärna in lite flera tester liknande foundationtestet fast för flera produkter. Gillar att du har en testpanel med blandade hudtyper och åldrar!

  Jag är ljushyad året om så kör på den ljusa! :)

  Fortsätt skriv som du gör och jag kommer fortsätta läsa dig!

 • 42
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av sodan

  9/3 2009 @ 22:38

  jag gillar att du uppdaterar ofta utan att det tappar i kvalitet. att du lyser igenom i allt du skriver. du är både smart och rolig. det som jag gärna skulle se mer av mer långa inlägg – det du just gjort om mat och träning var LYSANDE. och mer tester!

  (och ja, jag är en blek jävel om jag mot förmodan skulle vinna. men jag vet att du premierar fyndiga tävlinsgbidrag och efter två timmars träning och alldeles för lång väntan på mat efter det är fyndig inte bara svårt att skriva (fynTig har jag fått radera och skriva om tre gånger nu) utan ännu svårare att prestera.)

  (tävlingsbidrag var också svårt att skriva märker jag. kära nån.)

 • 43
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Emilia U

  9/3 2009 @ 22:52

  ”Med rappa ord och klarsynthet
  Så skrider Kicki till verket
  Du är skrivarkonstens främsta profet
  Som producerar inlägg som ”Personligt” a.k.a Mästerverket!

  Ömsom syrligt, ömsom på skämt
  Så behandlas allehanda ting
  Många gånger har jag instämt
  Med alla dessa inlägg med verklighetsförankring

  Rakt på sak utan halvmesyrer
  Är dina specialiteter
  Alltifrån Nicke till senaste frisyrer
  Avhandlas med härliga kvickheter

  För att summera denna hyllningssång
  Så ska jag avsluta med dessa rader
  Jag hoppas att Kickis Skrivklåda ”forever will go strong”
  Och att man får fortsätta följa dina bravader!” :)

  Det skulle vara roligt om du kunde visa i bloggen olika produktkombinationer som du rekommenderar (kategorin skulle kunna heta t.ex. ”1 1= Sant”). Det kan t.ex. vara ett läppglans som ger nude-läppstiftet lite extra OUMPH. Eller varför inte löspudret som tillsammans med favoritfoundationen tar huden till photoshop-nivå? Med andra ord, två produkter som kompletterar varandra som kladdkaka och grädde, Beavis och Butthead och höger och vänster sko :)

  Jag tror att ”Medium” skulle funka bra för mig.

  Trevlig kväll!

  Mvh Emilia.

 • 44
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Ellinor

  9/3 2009 @ 22:54

  Vad jag gillar med din blogg

  Ärligheten och att din humor lyser igenom det du skriver.
  Sen att jag verkligen få ser hur testerna ser ut när du sminkar dig.
  Att jag kan se resultatet själv inte bara läsa om 5 stjärnor hit eller dit som verkligen inte säger något om produkten du testar.
  Utan att du motiverar varför något är bra eller dåligt.
  Det gillar jag.
  Att du även skriver om vad du läser och vad som inspirerar dig.
  Det är superbra att få nya saker man kan läsa i bloggsfären eller i bokhyllan.
  Och framförallt du är inte någon fjortisbrutta som tar allt förgivet och att livet skulle vara en rosa lull lull värld.

  Det du kan förbättra är att skriva oftare och mer blogginlägg=)

  Men jag läser din blogg för att du är ärlig, rolig, riktig och skriver om skönhet både intre och yttre sådan och ger bra tipps på ett jordnära sätt och sånt gillar jag.

 • 45
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Pingback av Kickis skrivklåda » Fråga Kicki

  10/3 2009 @ 7:55

  […] för mig att svara på och 3. den som flest bloggläsare har nytta av. Och fortsätt också att tävla om Elizabeth Arden-paketet. Kör hårt! Sparad under: Tävling, Skönhet […]

 • 46
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Emm

  10/3 2009 @ 9:52

  Jävla jävla jävla min dator som pajar när man behöver den som bäst… Som en schlagerartist hoppas jag nu på andra chansen och som en tyst men trogen läsare passar jag iaf på (på lånad dator) att ta bladet från munnen. Och jag är nog en mediumkolorerad läsare.
  Din blogg är inspirerande redan nu och som jag röstade är det skönhet OCH humor med en rakhet som man inte hittar på så många andra ställen. Du har ditt sköna chosefria djup kombinerat med en diger kunskap om yta. Sjyst att emellanåt kunna kika in i ditt privata fotoalbum, sminkad såväl som osminkad verklighet: en bröllopsfest, härligt brutala resereportage, basketlaget eller en envis hund under skrivbordet. Smarta sminkrecensioner gillar jag. Här kommer äktheten in “Den här tjejen köper man nog inte!” Det ger mig inspiration att se oretuscherade bilder. Du får mig dessutom att köpa högerögats mascara;-) Tack för att jag får se ditt ansikte ocensurerat -morgon, middag som kväll!
  Vad jag skulle vilja se är kanske FLER inlägg av allt det du redan erbjuder oss. Kicki har skrivklåda och jag har abstinens!

 • 47
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Jennie Svensson

  10/3 2009 @ 11:27

  Att läsa bloggar eller att inte läsa bloggar det är frågan jag ställer mig. Försöker att inte ägna hela mitt liv till att följa andras liv. Men jag är helt novis i skönhetsproduktsvärlden och tycker det är helt underbart att någon testar och bedömmer saker så är det lättare för mig att veta vad jag ska köpa. Det blir lätt som en djungel om man inte är hemma i området. Man hittar på fler ställen personer som testar saker men dina tips känns äkta! Det är sen också roligt att mellan alla tips få smakprov på människan bakom vilket du bjuder på! Hittade hit första gången via Denise Rudbergs blogg och blev fast. Jag tycker att din blogg är din blogg och vad eller hur du ska ändra på saker är helt upp till dig! Jag följer den slaviskt som den är nu…

  Inte så udda men sant… skulle jag mot all förmodan vinna är jag en medium :)

 • 48
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Louise (dum i huvudet)

  10/3 2009 @ 15:29

  Okej, mitt andra P.S.: (skäms som en hund)

  Om jag vinner *hoppas hoppas hoppas* så skulle jag vilja ha ett ljust paket. Tack.

 • 49
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Pingback av Kickis skrivklåda » And the winners are

  11/3 2009 @ 8:08

  […] priset i Arden-tävlingen, värde 1910 kr, går till den rimmande Emilia U, som också har kommit med en konstruktivt […]

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 1233 to the field below: