Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Viva la Diva – eller?

Av Kicki 9:55 3/3 2009 | 32 kommentarer

temptationladiva.jpg
Viva la Diva tropiska vårlook, värd 580 kr. Smaskens. Eller?

Okej. Jag drog tre vinnare. Egentligen fanns det fler smink-paket att tävla om, men de andra tävlingsbidragen var inte nog bra för att få vinna (till exempel någon som stavar sin blogg “licence to chill“). Du kanske tycker jag är taskig nu, men för att få gratis smink för 580 spänn så måste man faktiskt prestera lite extra. Det är en tävling, inte bara presentutdelning.

Vinnarna är:
Louise
, som föreslår Suntuis blogg (smart och välskriven).
Jane, som tipsade om danska Slagtenhelligko (fina bilder!).
Maria, som föreslog Evanne (glam utan att vara från Stockholm).
Hör av er med adress så kommer sminket på posten!

Men! Nu vill jag veta varför det var så dåligt tävlande i helgen. Jag har funderat över några orsaker:

 • Var du, kära bloggläsare, bortrest?
 • Håller jag på att tappa greppet om dig, för att bloggen har blivit sämre?
 • Var tävlingen för svår eller tråkig?
 • Var inte vinsten nog bra?

Svara på detta i kommentarfältet, så har du chansen att vinna ett makeup-kit från Viva la Diva, likadant som det det tävlades om. Och vill du inte ha ett sånt, kan du väl vara snäll och svara ändå. För får jag ingen klarhet i detta så slutar jag med tävlingar.

Sparad under: Skönhet,Tävling32 kommentarer »

32 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Micke

  3/3 2009 @ 10:03

  Hej Kicki! Vilka cafeer och restauranger i Stockholm kan man äta bra detox-mat på? Och kan du berätta lite eller länka till ett gammalt inlägg kanske om hur en undersökning hon närings-Lars går till. Är lite inne på att låta mig “besiktigas”. Har haft problem med mat och mage länge , testat att utesluta vissa livsmedel helt och det underlättar bara lite.
  Ha det bra!

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Maria

  3/3 2009 @ 10:12

  Alternativet “Var inte vinsten bra nog?” känns jättehemskt, och det är inte alls så – det är bara jag som är anti VLD! Jag älskar dina tävlingar, det är underbart att du verkligen orkar hålla igång dom, stor eloge!

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Sanna R

  3/3 2009 @ 11:06

  Jag satt tyvärr inte så mycket vid datorn i helgen, så jag missade helt enkelt tävlingen, vilket så klart känns lite tråkigt.
  Men du får inte tro att dina tävlingar är tråkiga eller priserna. Det var en bra tävling enligt mig.
  Jag får hoppas att jag har tid att sitta vid datorn när nästa tävling kommer :-)

 • 4
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Anne

  3/3 2009 @ 11:06

  Jag började svara på tävlingen igår, men kom liksom av mig. Jag vet inte alls vilka bloggar du kan tänkas gilla, nämligen, och det kändes lite fånigt att tipsa när 95% av alla bloggar jag läser är matbloggar (och en överväldigande majoritet av dem icke-svenska). Det skiljde sig liksom så mycket från de andras tips att jag bara.. ja, tappade sugen :)

  Så – för mig var det egentligen inget av alternativen som var avgörande. Jag tänkte var med, men kom inte på nåt tillräckligt bra svar, tyckte jag själv :)

 • 5
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Kicki

  3/3 2009 @ 11:16

  Anne,
  För mig är det helt obegripligt att du kan få prestationsångest av mina tävlingar, men nu förstår jag att så är fallet! Så nu skäms jag lite för att jag dissar flera tävlingsbidrag – det hjälper ju inte mot prestationsångest direkt…

  För övrigt älskar jag matbloggar. Följer själv http://foodieatfifteen.blogspot.com/
  Och tittar då och då in på http://www.orangette.blogspot.com/

  Kicki

 • 6
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Elin

  3/3 2009 @ 11:18

  jag måste nog hålla med maria, viva la diva inte riktigt min favorit då det gäller smink. :/
  jag gillar verkligen dina tävlingar, frizz-ease produkten är en favorit men min favorit i badrumsskåpet är verkligen Crème-Mousse Confort, den kan jag inte leva utan. och båda dessa har jag vunnit här hos dig!
  fortsätt med dina tävlingar, de är en underbar chans att få pröva lyxiga produkter!

  de bloggar jag följer dagligen är http://www.pause.se/bloggar/From Tokyo With Love/ och http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.394 . otroligt olika, men underbara i sina sätt att skriva. och din såklart! kan man få fler updateringar om hur detoxen går?

 • 7
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Isabelle

  3/3 2009 @ 11:30

  Jag måste nog säga att tävlingen för mig var en aning “för svår” då jag knappt läser bloggar… Jag håller mig till mina vänners bloggar, som inte är vidare intressanta för andra egentligen, därför skickade jag aldrig iväg mitt “tävlingsbidrag.” Så därför hoppas jag väl på att vinna kitet nu, för ärligt talat, jag är i stort behov utav nytt smink, här lyder den klassiska “jag är en fattig student” du vet…

 • 8
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Lisa

  3/3 2009 @ 11:48

  Jag brukar tänka att jag sparar på tävlingskrutet tills det är en vinst jag verkligen, verkligen, VERKLIGEN vill ha (och det här priset var superlyxigt och fint, men jag ville inte hugga av mig en arm för att få det. Fast nu känner jag mig som en kräsen barnunge bara för det. Typiskt.) Har av oklar anledning fått för mig att det är större chans att vinna om jag inte tjatar i precis varenda tävling. Det var bara därför…

 • 9
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Johanna

  3/3 2009 @ 11:49

  Skulle dödligt gärna ha varit med och tävlat i vilken som helst av dina tävlingar men jag tänker att det kanske blir jäv?

  Snabb träff igår, var i kundtelefon så kunde inte riktigt stanna

  Kan väl ändå bloggtipsa nu när jag är här, lite annorlunda bloggtips dock, för det är en mobilblogg, men om man sms:ar in “Tete” till 71160 så får man länken i mobilen till Telias mobilportal Tete och där hörni, skriver Denise Rudberg en skitkul blogg som heter “Väninnan” som är sådär smarrig som bara Denise kan göra det och som man dessutom inte kan läsa någon annanstans. Go for it!

 • 10
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Louise

  3/3 2009 @ 12:51

  Inte sluta med tävlingarna! Det kan ju bara ha varit en ‘dålig surfhelg’? Å ena sidan håller jag med dig, klart att man får anstränga sig lite, men de som anser att det är att ‘hugga av sig en arm’ att prestera ett hyfsat inlägg…? SÅ jobbigt är det väl ändå inte?! Jag tycker att dina tävlingar är ROLIGA, för man får reflektera lite och på något sätt skapa sitt eget svar. Även om man inte vinner ger de ändå ofta något tillbaka. Jag gillar ditt “format”. Sluta inte med det!

  Jag blev jätteglad för att jag vann! Tack! Mejlar dig min adress snarast :-)

 • 11
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Anna R

  3/3 2009 @ 13:36

  Och jag tävlade inte för att jag hade något minne av att man var tvungen att hämta upp sin vinst, kan det ha varit så vid något tillfälle? Då blir 54 mil resa t/r en aning långt.
  Mitt bloggtips är The Way the Cookie Crumbles
  http://crumblycookie.wordpress.com/
  Man kan kalla det kakporr garnerad med allmän matlagningsglädje, om man nu är så lagd.

 • 12
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Eveliina

  3/3 2009 @ 13:54

  Upptäckte tävlingen för sent! Vet att du gav oss god tid på oss, men jag läser säkert hundra bloggar om dagen och brukar låta vissa bloggar, bland annat din, ha ett par inlägg innan jag tar mig tid att läsa. Såg att det var tävling men läste inlägget precis en timme efter deadline och ville inte chansa.Men det kanske man borde gjort.

 • 13
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av mariakoden

  3/3 2009 @ 14:04

  Hejhej!!
  Din blogg är bra, men jag har inte läst så gott som någon blogg på länge……sen så ramlade jag in på “bortaboijn” som tipsade om dig!!! Å sen ville jag tävla! Men jag diggar din blogg!
  Men oj, så jag vann!!!
  Hihi…kul!!!!

  Min mail är mariakoden@hotmail.com

  Tack å bock!!!

 • 14
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av mariakoden

  3/3 2009 @ 14:06

  jaha! DEN adressen!!!=O
  kan jag maila dig min adress?
  Fast jag vet inte vilken mailadress du har!!!

  Förresten så har jag din bok!! Den var super!!! 😉

 • 15
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Kicki

  3/3 2009 @ 14:26

  Min mail:
  info snabela kickinorman punkt com

 • 16
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Irene

  3/3 2009 @ 14:39

  Hann ej svara i tid, gillar dock viva la diva.
  Jag vill gärna tipsa om en blogg som jag inte kommer ihåg hur jag upptäckte men som är intressant och kul att läsa;
  http://theresebohman.wordpress.com/

 • 17
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Anna

  3/3 2009 @ 15:30

  Jag anstrände mig inte så mycket som jag kanske brukar, känner mig nog lite bortskämd då jag redan vunnit två gånger, mycket bra produkter båda gångerna. Tack! Jag ville mest ta tillfället i akt att länka till bloggen, som pga dess namn inte föll i god jord hos Kicki. Jag tycker att den är väldigt bra. Jag är nog partisk då den skrivs av en vännina, men hon är en intressant person. Ni som inte skräms bort av bloggens namn, http://withlicencetochill.blogspot.com/ har intressant läsning framför er. Hon har nog jobbat hårdare än de flesta, jag vet ingen som kämpat mot så stora motgångar.

 • 18
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Lisa

  3/3 2009 @ 15:31

  Okej, just for the record: Jag tycker inte PÅ RIKTIGT att det känns som att hugga av mig en arm (jag vet inte ens hur det känns att hugga av sig en arm på riktigt) att delta i dina tävlingar. Det är alltid roliga tävlingsfrågor, och jag deltar med glädje. Det var inte så jag menade. Jag menade bara att en del vinster vill man ha väldigt mycket, andra lite mindre. Okej?

 • 19
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Sarah Ängvreten

  3/3 2009 @ 15:41

  Hej
  anledningen till att jag inte tävlade var nog prestationsångest. Jag läser mest livs-bloggar som dessa:
  http://mittlivsabina74.blogspot.com/

  Och kände att glamouren inte riktigt räckte till med den,
  kram
  Sarah

 • 20
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Sof

  3/3 2009 @ 15:51

  Ja, ursäkta allt babblande under fel inlägg, men som en kortare motivering till varför, så antar jag att “jag var bortrest” var min anledning. Måndag kl 10 är inte en optimal sluttid. Fredagar är nog bättre, då sitter ändå folk och slösurfar och rensar mailbox och läser nyhetsbrev, eller hur? Då har man bättre tid att tävla också. På måndagmorgnar måste man ju åtminstone se ut som om man jobbar.
  Plus längre tävlingstid måhända? För oss procastinators?

 • 21
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av punaniii

  3/3 2009 @ 17:07

  Jag var bland fjäll o dalar o jobbade och kollade bloggar över mobiltelefonen. men att kommentera blev ett för stort projekt, så det blev inget…

  men! jag vill jättegärna pryda min numera fräkenprydda nuna med lite nytt smink!

  favoritblogg just nu är nog: http://www.lolitas.se/

  bilder upplagda i storformat, troligtvis bara framgooglade, men ack så tjusiga! sparar den till en av dem sista och njuter med morgonkaffet!

 • 22
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Emelie

  3/3 2009 @ 18:31

  Det är inte du, det är jag, typ så.
  Är alldeles för bokstavstolkande och – den för dina tävlingar obligatoriska – slutklämmen ”fyndiga och välskrivna svar premieras” skrämmer skiten ur mig, fast på ett bra sätt. Denna gång kände jag mig dock lite tappad bakom vagnen.

  Jag hade tänkt tipsa om en blogg som utvecklats till ett slags omfattande konstprojekt. Där läsare från hela världen bidrar med vykort och sitt livs hemligheter. Till den har jag skrattat tills jag gråtit, men också gråtit mig till skratt.

  … ändå kändes det inte nog fydigt, inte i konkurrens till norrländska bögbloggar, i vilket fall. Nu när tävlingsnerverna inte längre är fullt lika spända så tipsar jag gärna, för uppgiften i sig var kul, om än krävande.

  postsecret.blogspot.com

 • 23
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Helena S

  3/3 2009 @ 20:43

  Har tävlat i en del av dina andra tävlingar som jag tyckte hade jättebra vinster, men just Viva la Diva och i den visade färgskalan är inte riktigt min grej!

 • 24
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Mickeyy

  3/3 2009 @ 20:58

  Åh! Det är snarare så att jag precis börjat få upp ögonen för Viva La Diva något så otroligt då de verkligen har förbättrats de senaste åren. Fick dock klara mig utan internett i nästan två veckor nyligen och vad möts man av såfort internet gått igång igen om inte en missad tävling! Sicken otur!
  Men fortsätt kära du! Dina tävlingar är roliga :)

 • 25
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Elisabeth

  3/3 2009 @ 21:22

  PC-løs i helgen… Ellers elsker jeg konkurranser, ikke minst når man kan vinne.

  Når det gjelder blogger burde du titte innom denne, av en norsk kulturjournalist med mye meninger. Når jeg trenger litt oppmuntring, skroller jeg til jeg finner innlegget “jeg er bare en enkel mann”. Work in progress. Helt fantastisk!

  http://martabreen.wordpress.com/

 • 26
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Bokomaten

  3/3 2009 @ 21:57

  Jag VAR bortrest hela helgen och lekte dekandet på studentbal.:) ch jag som gått och väntat och väntat och längtat efter att du skulle ha tävling igen så MISSAR jag det. När det dessutom är den härligt efterlängtade vårpaletten bla från VLD… Jag har tittat efter den på åhlens ett tag och undrat när vårkollektionen ska komma egentligen… Jag tycker faktiskt VLD håller bra kvalitet i förhållande till sitt pris. Inte allt jag gillar, men mycket är bra. Och kul att våga testa lite knalliga färger utan att ruinera sig. Känner man att man trivs i sin knallgröns skugga så kanske man kan köpa något som håller längre sedan. Lovely. Anywhoo.. trots att jag missade tävlingen så tänker jag ändå tipsa om, inte en blogg, utan ett forum som är fullkomligt ruinerande.:) Kanske redan är med på pret-ty.se? Där kan man nörda loss sig så mycket man vill med likar i alla fall och få massor med tips och råd. Har orsakat ett stort hål i min ekonomi redan…;)

 • 27
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Anne

  4/3 2009 @ 9:17

  Nu känns det genast bättre, så jag ska ta och tipsa om två favoriter som båda skriver vansinnigt underhållande:

  http://alineaathome.com och http://pioneerwomancooks.com

 • 28
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Linnéa

  4/3 2009 @ 19:58

  Var du, kära bloggläsare, bortrest?
  Jag hittade hit nu, överlycklig över den här tävligen! 😀
  Håller jag på att tappa greppet om dig, för att bloggen har blivit sämre?
  Hit kommer jag titta in igen så var inte orolig!
  Var tävlingen för svår eller tråkig?
  Absolut inte!
  Var inte vinsten nog bra?
  JOhoru, det här kittet ska JAG vinna!

  …. snälla rå 😉

 • 29
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Kicki

  5/3 2009 @ 10:50

  Tack snälla du, som har kommit med feedback till mig! Jag tyckte ju själv att det var en finfin vinst och blev så förvånad när tävlandet aldrig tog fart. Men nu vet jag varför, och också mer om hur du vill tävla!

  Jag tänkte också säga att generellt får man vinterna hemskickade till sig, man behöver inte hämta dem hos mig om inte jag specifikt säger det. Jag är själv från Umeå och hatar allt som är stockholmsfixerat! Mina vinnare har bott i Luleå, Piteå, Norge, Danmark och Skåne, för att nämna några geografiska utposter. =)

  Bonusvinster (jo, 2 stycken!) går till Anne, med sina matbloggstips, och Mickeyy, som påminde mig om att datorn inte alltid fungerar. Tack också alla ni andra, som har berättat att tävlingstiden var för kort. Det blir en dag extra på nästa tävling, som kommer imorgon!

  Vi hörs!

 • 30
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Pingback av Kickis skrivklåda » Tävling: Elizabeth Ardens vårlook

  6/3 2009 @ 14:21

  […] Arden-paket som du kan vinna! Jag tänkte nämligen fira alla bra kommentarer jag fick på min förra tävlingsfråga genom en sjutusans tävling! Priset den här gången är två makeup-paket med (nästan) hela […]

 • 31
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Karolina

  5/4 2009 @ 22:01

  Hittade just hit, då jag sökte info om just detta märket av smink. Tittade på de senast som jag var på Lindex, men ville läsa mer om de att jag letat efter stora paletten.

 • 32
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Trackback av qué es el frizz en el pelo

  1/9 2018 @ 1:12

  como terminar con el frizz del cabello

  Kickis skrivklåda

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 8920 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125