Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Mina stjärnor

Av Kicki 11:46 6/3 2009 | 5 kommentarer

starpilots2.jpg
Star Pilots, oh yeah.

Andra chansen i helgen. Jag hejar på de två bästa låtarna, som så klart framförs av Lili & Sussie och Star Pilots. Star Pilots har coolaste dansen, Johan Becker kan sjunga och är fin i kycklingblont. Lili & Sussie är två ikoner som förtjänar Globen, och låten svänger ju för tusan!

Igår skickade jag följande sms till Rickard Engfors, som är i Norrköping:
“Jag har blivit groupie. Är kär i Star Pilots. Kan du få grabbarna att signera något lämpligt till mig? En flaska skumpa, ett par kalsonger, något?”

Inget svar. Jag antar att min karriär som groupie är över innan den ens började.

Sparad under: Kändisar,Nöje5 kommentarer »

5 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Rosa

  6/3 2009 @ 13:57

  Jag med!
  Jag vill också ha något signerat!
  Dom SKA till Globen!
  Jag kräver Star Pilots på scenen när jag ska glittra i Globen nästa helg!
  Fixa en Star Pilots tävling och snälla, snälla, låt mig vinna! :)

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Petra

  6/3 2009 @ 15:12

  Skicka om sms:et! Han kanske inte fick det..? 😉

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Anne

  6/3 2009 @ 22:26

  En av killarna i Star Pilots jobbar på mitt gym! Snacka om överraskning när jag kom ut efter ett pass och såg honom i receptionen! :)

 • 4
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Kicki

  7/3 2009 @ 18:49

  Det låter ju toppen, Anne! Då kan du fixa de signerade kalsongerna nu när Rickard inte hör bön.

 • 5
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Pingback av Kickis skrivklåda » Min egen hälsning

  12/3 2009 @ 14:00

  […] min sms-bön (läs här) till festivalkreatören Engfors, har han nu gjort följande blogginlägg. Och bilden är en […]

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 2622 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125