Warning: Use of undefined constant IPC_CREAT - assumed 'IPC_CREAT' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-cache/wp-cache-phase2.php on line 98 Kickis skrivklåda » Shoppingstips Warning: Use of undefined constant SCRIPT_DEBUG - assumed 'SCRIPT_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/formatting.php on line 4144

Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Shoppingstips

Av Kicki 9:36 5/3 2009 | 4 kommentarer

ardenmineraljpg.jpg
Pure Finish Mineral Powder Foundation, 320 kr, Elizabeth Arden
.

Vecka 14 kommer en härlig nyhet på sminkdiskarna: Mineralfoundation från Elizabeth Arden, i härlig dosa med smart dosering. Du vrider några millimeter på burken så “skrapas” lagom mängd puderfoundation fram genom de avlånga hålen. Denna foundation gör hyn snygg och jämn, och är enkel att ha i handväskan utan att puder yr omkring. Lätt konsistens och lätt men ändå lyxig dosa. Finns i sex nyanser, den du ser på bilden är den ljusaste.
Betyg: 4+.

Bottom line: Briljant förpackning, fin produkt.

Jag vet att en del beautyfantaster gärna vill ha information om nyheter tidigt, och gör shoppinglistor utifrån denna typ av nättips. Andra blir irriterade över att produkterna inte går att köpa på en gång. Vad tycker du? Ska jag fortsätta att tipsa om spännande nyheter så fort som möjligt, eller ska jag vänta tills produkterna finns i butik?

Sparad under: Recension,Skönhet4 kommentarer »

4 kommentarer »

 • 1
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av anna

  5/3 2009 @ 15:48

  Tipsa så fort som möjligt

 • 2
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Sussie

  6/3 2009 @ 16:15

  Fortsätt att tipsa så fort som möjligt!!

 • 3
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Rebecka

  6/3 2009 @ 16:36

  Jag instämmer, ge oss nyheter medan de är nyheter!

 • 4
  Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

  Kommentar av Anne

  6/3 2009 @ 22:28

  Det är bara härligt att få längta lite :)

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 8986 to the field below:

 
Warning: fsockopen(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: fsockopen(): unable to connect to udp://whois.happyarts.net:8000 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 124 Warning: stream_set_timeout() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 125 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi_replace() in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php:110 Stack trace: #0 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/plugin.php(496): wp_shortstat->track('') #1 /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-includes/load.php(613): do_action('shutdown') #2 [internal function]: shutdown_action_hook() #3 {main} thrown in /storage/content/55/160155/kickinorman.com/public_html/blog/wp-content/plugins/wp-shortstat.php on line 110