Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Brunch Haga Forum

Av Kicki 17:11 8/3 2009 | 2 kommentarer

forum1jpg.jpg
Brunch Haga Forum, 235 kr.

forum2.JPG
Ett par sallader, lax, bagels, ost och medvurst bland förrätterna
.

forum3jpg.jpg
Kräftstjärtssallad på… vitkål?

forum4.JPG
Sam försökte sig på Ingrids fotomin. Lars var också med.

Idag åt jag, Sam och Lars sen brunch på Haga Forum. Quel fiasko!
Förrätter: Bagels (halvtorra), två sorters bröd, gravad lax, prickig medvurst, enklaste färdigskivad ost, några olika sallader.
Varmrätter: Äggröra och bacon, varmkorv med bröd, tre sorters korv, pommes frites, kycklinggklubbor.
Efterrätter: Chokladtårta, pannacotta, äppelpaj (slut), våfflor.
Pris: 235 kr.

Alla rätter på Haga Forum är av enklaste slag. Istället för en härligt köttig salami, väljer Haga Forum en prickig korv som smakar vacuumförpackat. Istället för en fin, lagrad ost serveras färdigskivad Gouda-imitation. Kräftsalladen på bild är gjord på kräftstjärtar i lag (ca 30 kr för en burk på ICA) och på vitkål (!) och smaklösa groddar. Maten håller kort sagt barnkalasstandard – för 235 kronor!

Den som är nöjd efter att ha ätit detta har antingen pengar i överflöd, eller ingen brunchvana och inget att jämföra med. För ytterligare en 50-lapp får man till exempel Källhagens betydligt mer väl-/hemlagade brunch, med krämig svampomelett, spännande snapsglas med soppliknande saker i, och en ordentlig varm buffé (inte bara korv). Det enda på Haga Forum som inte är dåligt är efterrättsbordet, mycket tack vare våfflorna. Vi diskuterade hur mycket vi hade kunnat tänka oss att betala för denna brunch utan att känna oss rånade, och landade på mellan 129 kr och 139 kr. Men 235! Please!

Och utsikten var det inget fel på heller:
forum5.JPG

Den enda glädjen i smolkbägaren var att vid bordet intill satt Stina Samolov, marknadschef på Elle, Markus Kylén, redaktionschef på Café, Max Lagerbäck, presschef på TV3 och Petra Buchinger, presskontakt på H&M. Vilken samling! Jag hoppas att de planerar ett svenskt “Project Runway” – det vore askul. Eller kanske “Make me a Supermodel Sweden” – också kul.

Bottom Line: Ät absolut under inga villkor brunch på Haga Forum om du är mer än fem år gammal.

Sparad under: Mat,Media2 kommentarer »

2 kommentarer »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Michaela

    8/3 2009 @ 22:21

    Det här känns ju lite OT, men om jag ska vänta tills det kommer ett lämpligt inlägg där kommentaren kan passa finns ju risken för att jag skall få vänta.
    Får man betydligt finare hud efter att ha varit på Nuxespat? Är det verkligen värt 1000 spänn? Och hur går man tillväga för att boka? Kan man spontandroppa in?
    Du vet inte om din njutningsguide till Paris finns att läsa någonstans på internet?
    Jag ska till Paris för första gången i maj och är mycket excited. Om inte för att jag slipper tjuva ur Nuxeburkarna på Åhléns utan kan köpa min egen Nuxeburk – billigt. 😀

  • 2
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Kicki

    8/3 2009 @ 23:20

    Michaela! Om du mailar mig på adressen nedan så skickar jag gärna över Paris-guiden, jag har den i min dator hemma. Lägg också märke till att Nuxe har öppnat ett nytt spa i Paris, ska se om jag får fram adressen. kram

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 8608 to the field below: