Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Guerlain Gloss Cashemere

Av Kicki 7:59 5/3 2009 | 2 kommentarer

guerlainglosscashemere.JPG
Gloss Cashmere, 275 kr, Guerlain.

Guerlain lanserar sin serie Terracotta Mineral vecka 13. I den finns läppglanset Gloss Cashemere, som är en blandning av läppstift och läppglans. Den kommer i tre färger och på bilden har jag 01 Rose Pondichery på underläppen och 03 Rouge Sultan på överläppen.

Många företag kommer med nya konsistenser på glans, glans som sitter länge (till exempel Lancômes långsittande La Laque Fever, eller Chanels krämiga Rouge Allure Laque, som också ska vara ett läppstift/läppglans). Inget av dem liknar denna produkt. Gloss Cashmere känns sammetsmjukt men inte glidigt på läpparna och blir matt. Färgen Rose Pondichery framhäver linjerna på mina läppar, tycker jag, medan Rouge Sultan snarare döljer dem.

Det här är en svårrecenserad produkt eftersom den inte liknar några läppglans jag redan har. Precis som företaget säger så är det inte ett läppglans, men heller inte ett läppstift… Istället för att vara både och, så är det varken eller. Frågan är: Vad är det då? Jag vet inte. Men när jag frågar mig om jag kommer att använda detta läppglans igen, eller om jag kommer att rekommendera någon att köpa det, blir svaret nej. Betyg: 2.

Bottom Line: Köp hellre ett läppstift eller ett läppglans.

Sparad under: Recension,Skönhet2 kommentarer »

2 kommentarer »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Anne

    5/3 2009 @ 9:22

    Men färgerna var fina! :)

  • 2
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Maria

    5/3 2009 @ 14:06

    Konsistensen låter trevlig tycker jag! Färgerna ser lite för, hm, orange ut för min smak. Det enda jag ägt från Guerlain är en bronzing-gel som var väldigt trevlig. Det var dock säkert över sju år sedan, så jag betvivlar att den finns kvar (i det utförandet i alla fall)..

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 3259 to the field below: