Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Humor 1998

Av Kicki 13:17 13/1 2009 | Kommentera!

solo1998.jpg
Åsa Hellberg, Ann Söderlund, jag, 1998 eller -99.

Mitt första tidningsjobb var 1997 som reporter på tjejtidningen SOLO, då nystartad med endast två nummer under bältet. Så småningom (efter typ en månad) blev jag redaktionschef, senare chefredaktör. Den 11 augusti 2001 slutade jag, på dagen fyra år efter att jag började. Då efterträddes jag av härliga Anna Bolander, idag Anna Strömberg, redaktör för Aftonbladet Söndag.

Min föregångare på chefredaktörsposten var Ann Söderlund, idag tv-profil. Och 1998 var vi typ tre personer som gjorde tidningen. Bilden ovan togs vid ett tillfälle när vi hade plåtat Sveriges roligaste män. Det är få, nästan inga, arbetsplatser som har fått mig att skratta så jag gråter. SOLO är en av dem, och Ann är en mycket rolig person. Hennes bästa blogg (hon har flera) hittar du här.

När jag säger att jag har provat alla frisyrer och färger som finns, så är det sant. På bilden ovan hade jag Hårgängets “signaturlook” 1998 med kraftiga ränder av blont i ett mörkrött hår. Jag slutade gå till Hårgänget när en av deras frisörer lät en stackars prao sätta i färg i mitt hår som då skulle gå från rött till blont. Praon satte fel och tog mörkrött i mitt helt avfärgade, vita sockervaddshår. Det blev lysorange, jag såg ut som en fraggel. Det hade jag kunnat leva med, men inte att frisörjäveln tog fullt betalt. I rättvisans namn fick jag tillbaka dem senare, efter samtal med chefen, men ändå.

Sparad under: Jobb,Skönhet Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 4413 to the field below: