Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Malins favoritfoundation

Av Kicki 12:36 31/10 2008 | Kommentera!

foundationstest3.JPG
Malin gick hem med Shiseidos The Makeup.

Malin är makeupartist och 34 år. Hon har torr hy och små, brustna blodkärl som hon gärna täcker. Hon tycker att en foundation ska vara len i konsistensen och jämna ut hudtonen hos sin bärare.

Malin hade flera favoriter, men speciellt förälskad blev hon i The Makeup från Shiseido. Den tänker hon inte ha till vardags, men till fest. Juryn sa: “Pudrig foundation i fast form. Täcker inte helt men nästan, och känns ändå jättelätt. Lägger sig inte i fina linjer. Är för torr för att passa 50+.”
Betyg: 4 av 5.

Malin gillade också:
Lancôme Photogenique Lumenessence, “mjuk utan att kladda, täcker medelbra, jämnar ut men förminskar inte porer. Flytande.” Betyg: 5 av 5.
Helena Rubinstein
Color Clone Hydrapact. “Fast foundation som jämnar ut, ger lyster, tar bort röda blodkärl och inte framhäver linjer.” Betyg: 5 av 5.

(Min väninna Carina – 37 år, torr hy, fina linjer kring ögonen – har tidigare testat Color Clone Hydrapact åt mig och gett den högsta betyg. Hon påpekade att man med en fuktad svamp kan göra den tunnare och mindre täckande, samt även applicera den flera gånger för mer täckande resultat, nästan som en concealer. En bra foundation med variationsmöjligheter.)

Sparad under: Jobb,Skönhet Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 1494 to the field below: