Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Max Factor False Lash Effect

Av Kicki 14:07 24/10 2008 | Kommentera!

I februari lanserar Max Factor sin False Lash Effect Mascara, 175 kr, som har en större borste med mer strån än tidigare MF-mascaror. Idag var det pressvisning av den och jag ska ägna helgen åt att borsta och testa den nya fettomascaran, som kommer att komma i svart, svartbrun och en sobert blå.

Tricket med mascaran är att den är extremt snabbtorkande. Färgen torkar på fransarna på stuberten och därför blir mascaran lika tjock på fransarnas topp som på deras rötter. Meningen är också att du bara ska måla dina fransar i ett enda lager, vilket jag gillar (sparar tid).

På plats fanns trevliga och duktige Tomas Lenneryd, Max Factors makeupartist, och visade mascarans effekt på en långbent gasell till modell. Tomas ser du som en skugga till vänster på bilden.

mffalselashes2.JPG

mffalselash1.JPG
Ögat till höger är målat, det andra omålat.

Jag tyckte inte modellen hade så långa fransar i sig, och jag vill helst testa mascaran på mig själv innan jag säger bu eller bä, men så här såg det ut i alla fall. Fransarna är noggrant böjda innan de målades. Mascaran är målad i ett lager och det tog verkligen bara tre sekunder. Böjningen tog typ en minut, däremot.

Mascaran kommer att smyglanseras i mitten av december och finns till försäljning redan då, medan en massiv reklamkampanj går i februari (Max Factors största ever). Redan i maj kommer den vattenfasta varianten, som är bättre när man är noga med att fransarna ska behålla sin “böj”. (Vattenlöslig mascara får ofta fransarna att rakna lite.)

Detta om detta. Fortsätt nu att tävla i förra inlägget om Givenchys Pi Neo. Den doftar helt galet gott och passar på en modern man i 20-40-årsåldern. Om han inte heter Sam, då kan han ha den fast han är 44 också. Tomas, kom igen nu! Jag gör ju detta för dig. Be Martin skriva åt dig om du får skrivpanik.

Sparad under: Shopping,Skönhet,Tävling Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 1810 to the field below: