Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Nytt försök

Av Kicki 12:40 29/7 2008 | 2 kommentarer

Man kan ju inte ha 2,5 dagars semester. En kollega och bekant som jag alls inte känner särskilt bra ringde mig förra veckan och påpekade, apropå min torftiga ledighet, att enda sättet för en frilans att vara ledig är att åka bort.
Sagt och gjort.
I början av september åker jag och Sam till Mallorca för att golfa (han), shoppa (jag) samt äta, dricka vin och bada (båda).

Rusig av semesterförväntningar (som ni andra hade i maj och juni), störtade jag in i närmsta beautybutik och slet åt mig en burk Hawaiian Tropic brännolja. Ur innehållsförteckningen: Beta-karoten. Kokosnötsolja.
I oktober, när man ska ha på sig tjocka stickade ulltröjor och vinterjackor, kommer jag att vara så grymt jävla skitbrun.

hawaiian.JPG
Brännolja, 125 kr/200 ml, Hawaiian Tropic/Pashion Cosmetics.

Den här får följa med på jobbet resten av veckan (idag: Chic, ons-to: Queen). Och när jag tycker lite synd om mig för att jag sitter framför en dataskärm när alla andra solar och “klagar” på att det är 30 grader ute, ska jag skruva upp locket. När den omisskänliga doften av kokos träffar näsborrarna kommer jag att komma ihåg att jag har mitt roliga kvar.

Sparad under: Jobb,Resor,Skönhet2 kommentarer »

2 kommentarer »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Lisa

    29/7 2008 @ 15:49

    Just for the record: Jag klagar inte på att det är 30 grader ute. Jag klagar på att det är bastuvarmt inne. Och jag jobbar också. Och älskar solen. När man får vara ute i den. Okej?

  • 2
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Kicki

    30/7 2008 @ 13:33

    Jag säger bara: kokos. Mallis. Svinbrun i september.
    Slå det om du kan!

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 2782 to the field below: