Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Doves nya 45+-serie

Av Kicki 10:04 28/3 2008 | 2 kommentarer

Som du säkert har fattat är jag ganska noga med att alla produkter jag skriver om ska testas. En självklarhet, kan tyckas, men så är det inte för alla journalister. Så jag har en stab av pålitliga, skönhetsvana kvinnor som testar olika krämer åt mig, främst anti-age då det inte passar min egen hud.

doce-proage.jpg
Priser Dove Pro-Age: Dagcrème, nattcrème, serum, ögoncrème, samtliga kostar 139 kr. Ansiktsrengöring, 69 kr, body butter, 69 kr.

Och hör på den här! Kvinnan som har testat Dove Pro-age-serien (målgrupp 45+) är 47 år. Enligt Dove så innerhåller Pro-age “10 gånger mer av anti-oxidanten Vitamin E än de 20 största konkurrenterna”. Min Dove-testare använde hela serien (dagcrème, nattcrème, serum, bodybytter, rengöring, ögonkräm).
Resultat? Hennes hudterapeut påpekade efter sex veckors användning att hennes linjer hade minskat och hudens kvalitet hade ökat! “En riktigt kick för huden” tror jag var det exakta uttrycket.

Även budgetprodukter funkar, om det är rätt produkter.

Sparad under: Shopping,Skönhet2 kommentarer »

2 kommentarer »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av sirkka östlund

    19/6 2009 @ 18:11

    jag har andvänt Dove pro age dagcreme,fick den i present och tycker att den är jätte bra men nu finns den inte att köpa någonstans. Är det någon som kan tipsa mig var jag får tag på den. Sirkka

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 8145 to the field below: