Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Alkohol är överskattat

Av Kicki 10:07 4/2 2008 | Kommentera!

Jag har alltid trott att en massa saker beror på alkohol. Efter ELLE-galan, när jag inte drack alls, förstår jag bättre.

polroger.jpg

1. När jag kom var jag stissig och nervös. Jag gillar egentligen inte stora galej och människor jag inte känner, och det blev inte bättre av att Bindefeld stod i dörren (jag är väl inte hans bästis direkt efter det här , trots att varken han eller jag har problem med hans arbetsmetoder). Dock märkte jag att jag blev mer och mer avslappnad ju mer kvällen gick, vilket jag alltid har trott beror på vinet. Det gör det tydligen inte.

2. Jag fick “highs” när jag träffade kompisar från förr (bl.a. Ann Söderlund) och började dra en massa interntskämt och bonda. Jag har alltid trott att den där rushen var champagnerelaterad. Tydligen inte.

3. När jag kom hem återberättade jag exakt allt som hade hänt under kvällen för Sam, med eller utan poäng, trots att det handlar om händelser och personer som han fullständigt skiter i. Bubblandet om insignifikanta detaljer trodde jag definitivt var ett fyllefenomen. It’s not.

4. Dagen efter vaknade jag med tre nya bakisplitor. Jag brukar skylla dem på lite sömn, mycket sprit och kass mat, men i fredags så åt, drack och sov jag precis som vilken vanlig dag som helst. Det är alltså så enkelt/tråkigt som att jag får dålig hy efter fest.

Jag har absolut överskattat vinets in-/påverkan på mitt liv.

Sparad under: Nöje,Träning&Hälsa Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 7828 to the field below: