Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Dubbelheter

Av Kicki 9:36 30/1 2008 | Kommentera!

Jag har länge trott att jag är den enda personen i hela mediasvängen som håller på med en lagsport. Det är som att personer som är intresserade av basket (utpräglade tävlingsmänniskor) inte blir intresserade av damtidningsämnen (skönhet, kändisar, mode, relationer), eller i alla fall sällan hittar ett sätt att i vuxen ålder kombinera den jordnära bollsporten men den flärdfulla tjejtidningsvärlden.

Igår ringde min mobil. Det var Christian Hughes, som driver Cow parfymeri och som jag har pratat mycket med de senaste dagarna eftersom jag just nu skriver skönhet för Svensk damtidning.
“Jag läste din blogg”, sa Christian.
“Vad kul!” sa jag.
“Och du skrev något om Visby. För mig är Visby lika med basket. Spelar du basket?”
“Javisst!” sa jag och tänkte nu kommer det något fördomsfullt om tjejer som på allvar tycker det är kul att dra en armbåge i motståndarnas ansikte…
“Jag coachar i Polisen!” utbrast Christian, hur glatt som helst.

Det visar sig att vi är åtminstone två personer i Stockholms innerstad som lever detta dubbelliv. Å ena sidan kindpussar, kallprat och att verkligen ta foundation på allvar, å andra sidan träningsvärk, lagmoral och stinkande omklädningsrum.
I am not alone.

laura-mercier.jpg
Nytt från Cow: Laura Mercier Souffle Body Crème, 550 kr/300 g. Kraftigare än en body lotion, innehåller vitamin A, E och F.

Sparad under: Skönhet,Träning&Hälsa Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 7859 to the field below: