Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

135112 steg

Av Kicki 10:00 17/4 2007 | 2 kommentarer

Man får faktiskt gå så sjukt mycket för att få ihop 10000 steg om dagen. Om man inte bestämmer över sin egen arbetstid måste det ju vara omöjligt, men jag som frilans kan ändå hoppa av t-banan två stationer tidigare här och där under dagen. Annars skulle jag aldrig ha fått ihop de 135tusen steg jag hittills har gått denna månad (siktar på totalt 200tusen under april, för då vinner jag en Itrim-handduk!).

Enda problemet är att jag inte har vant mig vid stegräknare så så fort jag går på toa tappar jag den. Oftast på golvet men igår var det bara min snabba reaktionsförmåga som hindrade den att trilla ner i själva toastolen. Brrr.

stegraknare.JPG

Sparad under: Träning&Hälsa2 kommentarer »

2 kommentarer »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Johanna

    17/4 2007 @ 21:04

    Jag är lite nyfiken på reglerna för de här 10000 stegen om dagen. Måste det liskom vara en del av ens liv, alltså någon typ av transport? Eller räknas det även om man sticker ut och springer bara för att samla steg? De kanske måste vara promenadsteg?
    Jag småjoggade lite på en sån där eliptic walker(min nya favvo)i en timme och jag har för mig att jag var uppe i 8000 steg. Men det kanske är meningen att man ska vara mer aktiv i sin vardag.

  • 2
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Kicki

    18/4 2007 @ 7:22

    För mig är det 10tusen förutom träning. Så det gäller att få ihop dem här och där. Men för andra kan det ju vara 10tusen totalt som gäller, så det beror på planen för att du ska nå dina mål innebär…

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 6559 to the field below: