Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Mer drömtydning

Av Kicki 8:29 28/3 2007 | 2 kommentarer

Okej, vad sägs om den här då: Inatt drömde jag att jag och min väninna Ingrid satt på en fullproppad restaurang på en charterort. Plötsligt upptäcker jag att en ung, skäggig (25? 30?) Mikael Persbrandt sitter bredvid mig och pratar lite för sig själv, full som han är.
“Vad bra”, tänker jag, “jag chitchattar lite med honom så kanske jag kan fråga honom om en intervju sedan.”
Så jag chitchattar lite med honom, och jag och Ingrid skålar och skrålar, och just när jag har upptäckt att han är helt trevlig och ska fråga om jag får intervjua honom (för Aftonbladet, som jag jobbar mycket frilans för) kommer en främmande man och sätter sig bredvid oss.
“Vet du om att vi alla är kvällstidningsmurvlar?” säger den främmande mannen. “De här tjejerna jobbar för Aftonbladet och jag är nöjeschef på Expressen.”
Varpå Persbrandt blir jätteupprörd och dryper av. Förstås. Vilket den hemska nöjesmannen från Expressen (som dock inte var Dan Panas) hade räknat med, för han gav mig en pilutta-dig-flin och drog.

Jag menar, hade nöjesmurveln varit smart hade han lagt ett bud på intervjun istället. Jävla sabotör!
Men varför drömmer man om sånt här konkurrensbjäfs när man själv inte “tillhör” någon tidning? Och vad gjorde Persbrandt på en charterort? Och varför var han ung och varför hade han ett Anders Juhlin-skägg?

Sparad under: Jobb2 kommentarer »

2 kommentarer »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Urban

    17/9 2008 @ 13:41

    Hej
    Lite av alla dina frågor lovar jag du kan få svar på om du går in på min drömtydningssajt
    http://www.dromtydningen.se
    Hälsn
    Urban

  • 2
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Kicki

    17/9 2008 @ 13:53

    Tack för ditt tips men jag tror inte det.

    Du måste vara ny på min blogg för annars hade du nog förstått att min fråga inte var så allvarligt menad, jag tyckte snarare att det var drömmandet i sig som var intressant. Jag menar, Panas och Persbrandt, hallå! Dessutom hände det här för ett och ett halvt år sedan så det är inget som jag går och funderar på längre. Till exempel så är Dan Panas inte nöjeschef på Expressen längre. Vänta! Kanske drömde jag en sanndröm? Kanske kan jag skåda in i framtiden.

    Jag antar att du gjorde en sökning på “drömmar” och sedan la in länken till din sajt på alla olika andra sajter som kom upp, kan det stämma?
    Välkommen hit i alla fall!

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 9889 to the field below: