Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Bokbokbok

Av Kicki 11:27 27/2 2007 | 3 kommentarer

Att skriva en roman är det roligaste jag någonsin har gjort jobbmässigt! Inte nog med att det är mitt drömprojekt, dessutom händer det lattjo saker i handligen. När jag, enligt synopsis, ska skriva att mina hjältinnor ska på nattklubb, går de plötsligt på maskerad istället. Fingrarna skriver liksom av sig själva, det bara händer. Jag förstår förstås att det är mitt undermedvetna som gör att det blir så, men det är icke desto mindre häftigt att boken tycks ha ett eget liv.

Sparad under: Jobb3 kommentarer »

3 kommentarer »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Sarah

    27/2 2007 @ 13:32

    Wow, så vill jag också att mina fingrar ska bete sig.. ;-)Det gör dom aldrig de jäklarna..
    Du var inte av en händelse på Näset imorse typ 08:15.. det stod en person brevid mig vid busshållsplatsen som var SÅ lik dig! 😀

  • 2
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Anna

    27/2 2007 @ 13:57

    Nu har vi kommit hem från paris och nu är vi liksom gifta. Tjoho. Helt overkligt känns det, vi har turnerat runt, poppat champagne och chockat våra familjer och vänner. INGEN hade så mycket som en liten misstanke. Coolt va?
    Resan var bra, vi bodde ett stenkast från Primtemp och Galeries Lafayette, vid Madeleinekyrkan ungefär. Perfekt läge. Båda varuhusen hade dessutom öppet till 22 i torsdags och de hade perfekta champagnebarer.
    Själva bröllopsdagen (fredag) var bra. Vi hade båda två våra skäl till att göra detta privat och hemligt. Mina själ är fysiska, hela mitt liv har jag lyckats bli sjuk vid viktiga händelser(blindtarmen när jag skulle spela stor nationell finalturnering i Pingis, nackspäär och förkylning till Premiären av min första huvudroll på en stor teaterfestival, 40 graders feber och igensvullna ögon på studenten……listan kan göras hur lång som helst).På min bröllopsdag kom jag undan med nackspärr (dock på bättringvägen), förstoppning (jag åt inga fibrer i Paris) och så svällde jag upp som en ballong vilket gjorde att klänningen satt tajt och jag inte ens KUNDE dra in magen. Efter vigsel och lunch på det utmärkta Bistro Taverne som du tipsade om så drack vi champagne på rummet, jag lyckades då spilla ut champagneflaskan I min mans YSL-skor, vilket ledde till bröllopsmiddag i sneakers för honom. Fast ska man spilla något på YSL skor så ska det ju vara champagne, eller hur? Vi har njutit av Paris, champagne, mat, shopping och varandra och haft det hur bra som helst. Paris är verkligen perfekt för att gifta sig. Tack för tipsen och lycka till emd din roman.

  • 3
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Kicki

    27/2 2007 @ 14:19

    Hej Sarah!
    Nej, det var inte jag, haha, men om du ser mig får du gärna komma fram och säga hej! =)

    Anna!
    Fantasiskt att höra om bröllopet och alla äventyr (speciellt pingisturneringsincidenten, haha).

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 9070 to the field below: