Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Tankar om träning 2

Av Kicki 14:32 31/1 2007 | 2 kommentarer

Igårkväll träffade jag resten av Drinkar&Män-gänget. Vi fick äta middag på Sturehof, vilket var mer trevligt än gott. Eller, jo, det var gott, men jag tycker att det finns många flotta restauranger som har bättre mat. Jag vet inte vad det var, men det saknades något. Lite lam kryddning. Lite för mycket smör i toastens stekning. Lite för salt. Något var det.

När jag och Ingrid började prata om iTrim (hon har också gjort ett gästspel där) och jag förklarade att jag gjorde flera övningar fel första gången jag var där (och således inte tyckte att träningen var så jobbig), började en annan dam i sällskapet fnissa.
“Det är så roligt att höra er prata om träning!”
Förlåt?

Den som tror att Ingrid är en soffpotatis har inte sett henne springa omkring på en strand med en boll flera timmar i sträck, likt en lycklig Golden Retriever. Och förlåt men för ett år sedan spelade jag basket i division 2. Vad gör fnisskvinnan ifråga? Yoga? Det är fan inte träning, det är en andningsövning.

Sparad under: Träning&Hälsa2 kommentarer »

2 kommentarer »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Petra

    31/1 2007 @ 16:26

    Kul sagt om yoga. Jag tycker nämligen oxå att det är en andningsövning. Alternativt ett ganska bra stretpass. Cirkelträning är asroligt och asbra. Tror faktiskt att de flesta gym har det på schemat. På SATS kallar de det för Intervall. /Petra

  • 2
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Amelia

    2/2 2007 @ 11:27

    Håller med om boxningen! Jag boxas två gånger i veckan och det är verkligen skitkul! Perfekt om man är en sucker för ständig bekräftelse och snabba resultat… Du förbättrar inte bara konditionen och styrka rekordsnabbt utan har också en massa teknik du måste lära dig och tänka på. En timme känns som en kvart och på köpet kan jag spöa vem som helst!

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 9358 to the field below: