Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Ung journalist?

Av Kicki 14:26 26/10 2006 | 1 kommentar

Upprop från väninna:

Hachette Custom Publishing söker en ung och hungrig skribent att anlita på frilansbasis ca 1-2 dagar i veckan. Huvudsakliga uppgifter blir att på uppdrag av oss, alternativt direkt av våra uppdragsgivare, producera texter framför allt i notisform till diverse projekt inom vår verksamhet (kundtidningar, intranät och personaltidning för diverse välkända
varumärken).
Arbetet är förlagt till Hachettes lokaler och sker koncentrerat någon/några dagar i veckan. Viss direktkontakt med kund krävs varför service- och ansvarskänsla är viktigt. Eftersom en del av uppdraget handlar om att administrera översättning av de texter som skrivits är det en fördel om man är bekväm i att använda, och ibland också skriva kortare texter på engelska. På sikt finns förhoppningar om en utveckling av tjänsten till någon form av redaktörsbefattning inom verksamheten.
Den vi söker får gärna vara relativt nyutexaminerad journalist och nyfiken på att testa att ta sig ann vitt skilda uppdrag. Hos oss finns stora möjligheter till utveckling för rätt person.
Kontakta: johan.lindberg@hachette.se

(Och nej, Johan är inte väninnan. Väninnan jobbar på Hachette och heter Sissi. Men Johan är kontaktperson.)

Sparad under: Jobb1 kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 1599 to the field below: