Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Mini-Mi

Av Kicki 9:17 31/8 2006 | 1 kommentar

Mitt första “Fling” gick igår, med operasångerskan Mi som ville träffa en yngre kille. Jätteroligt! Hon sjöng opera så till och med kräsna pappa var imponerad, och hennes tre potentiella dejter var också musikaliska. Programmet kändes som ett enda långt “Så ska det låta”. Vi kanske ska byta namn till “Sing-a-long”. Nehej, det var taget redan. “Fling-a-flong”?

Nu vill jag bara göra musikprogram. “Jag vill dejta en musikalartist”, “Jag vill dejta en singer/songwriter” och “Jag vill dejta en gospelkör”.

Sparad under: Jobb,Nöje1 kommentar »

1 kommentar »

  • 1
    Skaffa din egen gravatar för kommentarer genom att gå till gravatar.com

    Kommentar av Mi

    31/8 2006 @ 11:43

    “Do-Re-Mi…” Där är jag minsann, om än endast till namnet. Tredje tonen, vill säga, och det oavsett tonart! 😉

    Så har således min lilla del av Fling gått av stapeln, och fjärilarna i magen har lugnat ned sig en aning… Endast Herr och Fru Självkritik, samt Professor Granskning dominerar dock överdrivet mycket med ångande maximal kraft. För visst kunde jag ha suttit mer rak i ryggen, haft en annan klänning, varit smalare m.m. Men “tid” brukar göra underverk! Och världen är fortfarande kvar. :-)

    Minnet av denna spektakulära upplevelse är och kommer oavsett ovanstående kategoriseras helt klart under rubriken MEGAROLIGT! För oj, vad KUL jag hade det ! Tack, sötaste Kicki och alla med dig, för allt ert underbart härliga engagemang! Du får krama om alla från mig!

    Nu såhär efteråt tänker jag att jag skulle nog ha valt att sjunga en riktigt halsbrytande koloraturaria, eftersom tessituran på “O mio babbino caro…” ändå blev högre än vad som annars brukligt är. Den kraft som högsta tonen krävde fick mig nästan att göra hål i golvet. För det är en sak att sjunga kvittriga koloraturarior än toner av Puccini, som definitivt kräver mer “kropp”. :-)

    Jag är oerhört glad över att jag inte behövde välja mellan de unga herrarnas “bakdelar” eller andra kroppsdelar…. Skulle ev. vara stämbanden då?!… 😉 Nej, fy vad läskigt det hade varit.

    Jag ser fram emot att se fler avsnitt skrivna av dig!

    Miljoner kramar till dig, från din Fling-Mi :-)

    Och tacka även din pappa från mig. Vad glad jag blev!

RSS prenumeration på kommentarer till detta inlägg · TrackBack URI

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 5052 to the field below: