Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Äppelhalsband

Av Kicki 14:01 30/6 2007 | 1 kommentar

Jag har köpt nya guldsandaletter och ett jättefint halsband med strassprytt äpple av plast. Jag har gjort avancerad pedikyr hos Scratch, med vitt Tipp-ex-liknande nagellack och strass. Jag har tvättat klänning och hår samt plockat fram juvelskrinet.

Varför? Jag ska på 40-årsfest ikväll! Det kommer att vara sommarklänningar, champagne och glada vänner! Det kommer att vara smycken, smink och hår! Skor, väskor, glitter, glamour, you name it!

Så jag tänkte ta massor av foton på mina nya fina grejer, på Tipp-ex-pedikyren och på alla fina festdeltagare så att du som kanske inte har så roligt liv som jag kan få se dem här på bloggen!

Efter den 16:e juli, då, förstås.

Sparad under: Shopping,Skönhet1 kommentar »

Fuck Scanova

Av Kicki 13:58 | Kommentera!

Vill du att jag ska blogga oftare? Vill du kanske skicka mail till mig eller väntar du på att jag ska svara på ett mail du har skickat tidigare? Är du kanske en uppdragsgivare som väntar på att jag ska lämna en artikel? Kanske rentav en artikel som kräver en del research på Internet?

Då kan jag berätta att jag kommer att vara fullt nåbar och göra ett utmärkt researscharbete om ungefär tio (10) arbetsdagar när fuckingassholesatans Scanova har bestämt sig för att orka koppla in mitt bredband.

Vi hörs 16 juli.

Sparad under: Jobb Lämna en kommentar »

Jag hatar

Av Kicki 10:27 29/6 2007 | 2 kommentarer

Nej, det här bittra och griniga går inte över. Jag är mycket missnöjd med det mesta, känns det som.

Mest hatar jag Scanova, Telias pissföretag som är underleverantör till såväl Bredbandbolaget och Tele 2 att vara omöjliga, ta lång tid på sig och göra saker i sin egen takt. Scanova gör det till sin grej absolut inte lyssna på kund. De kunde flytta ett Telia-abonnemang på en minut (eftersom de är Telia-ägda) medan det tar två veckor att flytta mitt Tele 2-abonnemang. Fast Scanova säger att de inte gör skillnad på när de levererar åt sig själv eller åt andra kunder. BS. Jag hatar BS.

Tidigare hatade jag Bredbandbolaget också men jag har ändrat mig. För någon månad sedan sjabblade de bort vårt bredband genom att flytta det för tidigt och sedan stå handfallna och inte kunna koppla in bredbandet igen när misstaget uppdagades. Men sedan dess har Bredbandsbolaget varit extremt kundfokuserade när det gäller att hjälpa till (efter att jag ringde chefen för kundservice men ändå). Så jag hatar inte Bredbandbolaget.

Men Tele 2. De lovar en massa saker och skyller på andra och varje gång man ringer får man prata med nya människor som säger emot vad de andra människorna på Tele 2 tidigare har sagt, så inga besked gäller och det är High Chaparall. Tele 2 är sopor.

Och Fortum är också sopor. De tar skitmycket betalt och är inte det minsta flexibla.

Nä nu är det inget kul längre. Jag vill att Sam kommer hem, det är tråkigt att vara själv. Förresten är jag hungrig. Och torr i ögonen.

Piss.

Sparad under: Ingen kategori2 kommentarer »

Guldlock

Av Kicki 7:24 | Kommentera!

Jag vill bara meddela att enligt Garnier så heter Pernilla Wahlgrens nya hårfärg Nutrisse 7.3 Golden Praline. Den sportades på Allsång på Skansen i veckan men kommer inte att lanseras förrän slutet av augusti.

garnier-409-liten.jpg

Vad tycker vi om Pernillas nya(ste) hårfärg?
Visa resultat
Sparad under: Kändisar,Skönhet Lämna en kommentar »

Dear George

Av Kicki 8:35 28/6 2007 | 3 kommentarer

Jag har tre biljetter till George Michaels konsert på fredag som jag gärna säljer. Skitbra platser närmast golvet, men inte på golvet, snett framför scenen, 725 spänn/biljett.

Jag skulle gärna gå själv (George är kung!) men har lovat att äta middag med en väninna, som är i Sverige väldigt sällan, och hennes pojkvän, som jag har hört talas om i ett och ett halvt år men aldrig träffat.

Sparad under: Kändisar3 kommentarer »

Bitter och gnällig

Av Kicki 16:34 26/6 2007 | Kommentera!

Dior hade en pressvisning idag. Jag blev inte bjuden. Jag blir aldrig bjuden. Och när jag ringer Dior och ber om produkter, till jättefina och creddiga tidningar, glöms det tydligen bort. Dior skickar ingenting till mig. Och svarar inte på mail.

Jag är mobbad. Dior-mobbad. Är det någon mobbing man inte vill råka ut för är det Dior-mobbingen.

Och stan luktar ruttet och jag svettas på ställen där jag inte vill svettas. Och så är jag hungrig och har ont i huvudet. Jag hade ont i huvudet igår också. Jag är dessutom pank och har inte råd att ta semester. Och jag är en dålig dotter, icke att förglömma.

Vad är värst just nu?
  • Lägg till ett svarsaletrnativ
Visa resultat

Lägg märke till att du själv kan hitta på svarsalternativ på den här undersökningen!

Sparad under: Jobb,Skönhet Lämna en kommentar »

Inte bara jag

Av Kicki 13:08 | Kommentera!

Allt luktar illa. Östermalm luktar illa. Hela Karlavägens norra del luktar avlopp. Blandat med lite kräks. Värmen gör inget för den här stan.

Sparad under: Ingen kategori Lämna en kommentar »

Svett

Av Kicki 10:31 | Kommentera!

Är det meningen att man ska lukta så illa så snabbt om sommaren? Jag brukar inte avge några speciellt anmärkningsvärda odörer, vare sig ur armhålor eller under fotsulor, men idag känns som en extra svettig dag.

Stackars Elin och Sofia som ska luncha med mig.

Sparad under: Ingen kategori Lämna en kommentar »

Världens sämsta dotter

Av Kicki 13:01 25/6 2007 | 1 kommentar

Med pinsamt kort varsel ställde jag och Sam in det planerade midsommarfirandet med båda uppsättningar föräldrar. Planen var att vi skulle bila norrut och hämta alla päron på vägen för att nå fram till verandan och grillen hos pappa lagom till dess att snapsen hunnit bli kall.

Men så blev det inte. Istället har vi stått på näsan i hundra flyttkartonger hemma i Stockholm. Vi åt lite sill klockan halvelva på midsommaraftonskvällen, annars har vi bara försökt bringa ordning i flyttkaoset. Och utan oss blev alla föräldrar hemma också. Så ensam i Umeå stod min stackars pappa med nystädat hus och nykrattad trädgård.

Behöver jag säga att jag grät en skvätt när vi tog detta tråkiga men nödvändiga beslut? Behöver jag säga att jag känner mig som världens sämsta barn?

Sparad under: Ingen kategori1 kommentar »

Kvinnor med makt

Av Kicki 9:48 20/6 2007 | 4 kommentarer

I Dagens Media finns en krönika jag skrev för några veckor sedan, en text om kvinnor med makt och deras kroppslighet. Lite skoj, tycker jag själv:
Här hittar du artikeln!

Kom också ihåg att bloggen nu finns på kickinorman.com!

Sparad under: Jobb4 kommentarer »
Nästa sida »