Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

hej då, SAS

Av Kicki 21:19 25/8 2005 | Kommentera!

Efter allt bråk och alla besvikelser med SAS, har jag kommit på att jag bara blir arg när jag ser mitt SAS Mastercard i plånboken (inte rationellt, jag vet, men inte desto mindre sant).
Dessutom kostar det 395 kronor per år. OCH jag frestas att använda det. Till exempel när jag ser Botkier-väskor för 5284,80 kronor (inkl SE-Bankens växlingsavgift på 2%) På Barneys Coop i Miami. Och så får jag en fet räkning. Som jag inte kan betala av på en gång. Och så tillkommer det ränta – pengar som jag behöver själv för att kunna betala av mina kreditkort. Och så går jag mer back än jag behöver. Då får jag mindre pengar över att shoppa för. INTE BRA.

Så idag avslutade jag mitt SAS Mastercard. Det spelar ju ingen roll hur mycket jag shoppar på det, jag får ändå ingen silverstatus på det. Är det någon som annars borde vara platinumkund så är det jag – tro mig!
Jag har inte klarat av att klippa det än, det är en alltför smärtsam process. Det är otryggt att bara ha ett… eller, ja, två kreditko… äsch, jag har ju faktiskt tre för jag kan ju använda jobbkortet om det krisar, bara jag är beredd att ta en straffavgift på 50 kronor. Hur som helst, det är otryggt att bara ha två och ett halv kreditkort att falla tillbaka på i nödsituationer.
Men det är avslutat, bara inte klippt. OCH jag fick tillbaka den nyss dragna kortavgiften så nu har jag 395 kronor att shoppa för imorgon, hurra!

Förresten har höstkollektionerna kommit upp på Botkiers hemsida. Min är en Luxe Trigger, i färgen Pearl, fast utan långa MC-snoddarna. Lätt värd 5284,80 kronor (inkl SE-Bankens växlingsavgift på 2%).

Få se, varför avslutade jag kortet nu igen…?

Sparad under: Ingen kategori Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 1213 to the field below: