Kickis skrivklåda

skönhet mode media moi

Datorfri dag

Av Kicki 16:51 1/8 2005 | Kommentera!

Jag fick med Sam på en datorfri dag igår. Vi slog inte på skärmarna på hela dagen. Det är svårt, för jag tänker hela tiden på vilka mail som kan ha kommit, om ToppHälsa mirakulöst har fått en AD, om Amelia har fått något spontant infall om att starta amelia Kisse, eller om någon rolig har hälsat till mig här på min Skrivklåda. Men jag läste “Harry Potter & the Half-blood Prince” istället, en bok som inte helt oväntat var som en transportsträcka fram till nästa bok (den sista).

Lördagen var nästan också en datorfri dag. Sam spelade golf hela dagen och jag drällde runt på stan. Åt lunch på Lisa på Torget, där jag aldrig varit förut, och gillade det jättemycket! Tur, för annars hade det varit pinsamt att träffa Catarina Hurtig igen (=fru Lisa på Torget-Udden-Elmqvist). Sedan kollade jag in Whyreds rea i hopp om att hitta mina perfekta vita shorts. Det gjorde jag också. De var perfekta ända tills jag tog på mig dem. Då lyste fickorna igenom tyget. Så jag fick köpa ett par ljuvliga rund-tåade pumps på Oasis istället (349 kr på rea!), och en kort svart H&M-kavaj. Stans snorkigaste H&M-expediter jobbar på Hamngatan.

Idag har jag jobbat hemma. Planen var att ta det lugnt, eftersom jag jobbade så mycket förra veckan, men så blev det förstås inte. Har inte ens hunnit läsa alla tidningarna jag skulle för att dagen har varit så full. Klockan är snart fem och jag funderar på att jobba lite till! Fy vad jag är dålig! Jag måste bli latare.
Dessutom ska jag knåpa ihop någon typ av provkapitel till min nya bok snart, tänkte jag. Det är svårt. Jag har inte hittat alla personer som ska vara med än.

Helgens tema var annars Viggo Cavling som dök upp både på Sturehof där jag lunchade med Diamanten i fredags och på Lisa på torget, där jag lunchade med “Sveriges svar på Paris Hilton“, Louise Edman, på lördagen. Pust vilka dyra vanor han har!

Sparad under: Ingen kategori Lämna en kommentar »

Lämna en kommentar

For spam filtering purposes, please copy the number 7876 to the field below: